Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Deeney: «Οι επιθετικοί της Liverpool δεν είναι φυσικοί σκόρερ»

Deeney: «Οι επιθετικοί της Liverpool δεν είναι φυσικοί σκόρερ»

Ο επιθετικός της Watford, Troy Deeney εξέφρασε την άποψη του για την επιθετική τετράδα της Liverpool, τονίζοντας πως οι Mohamed Salah, Bobby Firmino, Sadio Mane και Diogo Jota δεν είναι φυσικοί σκόρερ.

Είναι αλήθεια πως η φετινή Liverpool έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, ένα εκ των οποίων είναι και η μη επίτευξη πολλών γκολ, όμως ο πρώτος της σκόρερ, Mo Salah έχει σκοράρει σχεδόν 30 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Deeney είπε για τους επιθετικούς των Reds:

“ Θα πω κάτι και κατά πάσα πιθανότητα θα δεχθώ έντονη κριτική. Κανένας από τους τέσσερις επιθετικούς τους, δεν είναι φυσικός σκόρερ. ”

“ Θεωρώ πως ο Firmino είναι εξαιρετικός παίκτης, όμως δεν πιστεύω πως είναι εκείνος που θα σκοράρει 25 ή 28 γκολ σε μια σεζόν. ”

“ Ο Salah είναι εξτρέμ. Κοιτάξτε πόσες ευκαιρίες έχασε εναντίον της Newcastle. Δεν είναι κακοί παίκτες όμως δεν έχουν αυτό το ένστικτο του killer που έχουν ορισμένοι παίκτες. Εκείνοι οι παίκτες είναι περισσότερο δημιουργικοί και παίκτες που παίζουν ως εξτρέμ. ”

“ Στον Salah δίνονται πολλές ευκαιρίες. Σε ένα παιχνίδι μπορεί να σκοράρει πέντε γκολ και σε κάποιες σεζόν, όπως σε αυτή, μπορεί να περάσουν και πέντε παιχνίδια χωρίς να σκοράρει. ”

“ Στον αγώνα με την Newcastle, η Liverpool θα μπορούσε να προηγούταν με 6-0 στο ημίχρονο και να κάναμε μια εντελώς διαφορετική συζήτηση τώρα. ” Σημείωσε ο Deeney.

Ο Mo Salah άνοιξε το σκορ κόντρα στη Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com