Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται για Malen η Liverpool»

«Ενδιαφέρεται για Malen η Liverpool»

Συνεχίζονται οι φήμες που θέλουν την Liverpool να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Donyell Malen από την PSV Eindhoven, με την τελευταία να έχει προέλευση από ολλανδικό μέσο ενημέρωσης.

Είναι πολύ πιθανό να κινηθεί η Liverpool για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού ή κάποιου επιθετικογενή παίκτη το φετινό καλοκαίρι, ο οποίος θα μπορεί να δώσει τις λύσεις που έλειψαν φέτος από την ομάδα.

Ο επιθετικός της PSV έχει σκοράρει 25 τέρματα σε 42 εμφανίσεις τη φετινή και είναι ο δεύτερος σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος, πίσω μόνο από τον Γιώργο Γιακουμάκη της VVV-Venlo, ενώ έχει μοιράσει και 7 ασίστ.

Οι Reds σύμφωνα με την Ολλανδική εφημερίδα, Voetbal International ενδιαφέρονται για την απόκτηση του και μάλιστα είναι εκείνοι που οδηγούν την κούρσα.

Η PSV δεν έχει ορίσει κάποια τιμή πώλησης για τον Malen, όμως το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να παραχωρήσει τόσο εκείνον, όσο και τους Denzel Dumfries και Mohamed Ihattaren, λόγω της οικονομικής ζημιάς που έχει υποστεί, εξαιτίας του COVID-19.

Η αξία του 22χρονου ανέρχεται στα £26.1 εκατομμύρια σύμφωνα με το Transfermarkt και μένει να δούμε πόσο τον κοστολογεί η Eindhoven.

Ο παίκτης έχει περάσει ξανά από την Αγγλία, καθώς άνηκε στην Arsenal, από την οποία και αποχώρησε το 2017, χωρίς να καταφέρει να πάρει χρόνο με την πρώτη ομάδα των Gunners.

Ο Donyell Malen.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com