Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «O Shaqiri ζήτησε από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα»

«O Shaqiri ζήτησε από τον ατζέντη του να του βρει ομάδα»

Ένα θέμα που αν βάζαμε σε δημοσκόπηση δύσκολα θα υπήρχε σαφής σύγκλιση προς το ναι ή προς το όχι, αφορά το αν ο Shaqiri συνεχίσει στη Liverpool του χρόνου.

Ο Ελβετός ναι μεν διάγει μία πολύ καλύτερη σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη και είναι επιτέλους για αρκετό συνεχόμενο καιρό απαλλαγμένος από προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο δεν είναι και δείχνει ότι δύσκολα θα αποτελέσει και στο μέλλον προτεραιότητα του Klopp για το κέντρο ή για μία από τις θέσεις των εξτρέμ.

Για τον λόγο αυτό, αν και προς το παρόν δεν έχουμε επιβεβαίωση, υπάρχει περίπτωση να στέκει το χθεσινό ρεπορτάζ του Football Insider.

Στo συγκεκριμένο site ποδοσφαιρικών ειδήσεων γράφτηκε χθες ότι ο Shaq μίλησε με τον manager του, ζητώντας του να του βρει ομάδα όταν ξεκινήσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι δύο αντίπαλοι της «Αιώνιας Πόλης», Lazio και Roma, έχουν ξεκινήσει να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους στη Liverpool, όπως επίσης και η Σεβίλλη.

Ο Xherdan Shaqiri είχε εκφράσει δημόσια την απογοήτευσή του για τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του στο παρελθόν, αν και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό για τη συμπεριφορά του στα αποδυτήρια.

Φέτος, έχει 6 συμμετοχές σαν βασικός, και αρκετές παραπάνω σαν αλλαγή.

Ο Shaqiri προθερμαίνεται στο Old Trafford στον αγώνα του FA Cup. Στον αγώνα της Κυριακής του Πάσχα λογικά θα είναι και πάλι στον πάγκο.
Ο Shaqiri προθερμαίνεται στο Old Trafford στον αγώνα του FA Cup. Στον αγώνα της Κυριακής του Πάσχα λογικά θα είναι και πάλι στον πάγκο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com