Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Η Liverpool είναι ομάδα Champions League»

Robertson: «Η Liverpool είναι ομάδα Champions League»

Ο Andrew Robertson μιλώντας στο BEIN Sports αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να μείνει εκτός Champions League η Liverpool τη νέα σεζόν, καθώς και για τη φετινή πορεία της ομάδας στην Premier League.

Ο Robbo για τη φετινή σεζόν της ομάδας στο πρωτάθλημα είπε:

“ Οι αντίπαλοι έχουν πάντα μια ευκαιρία εναντίον μας, χτίζουν αυτοπεποίθηση και στα 10 τελευταία λεπτά πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι από το ματς. Αυτοί δεν είμαστε εμείς. ”

“ Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βγαίνουμε και να μιλάμε για ένα καλό παιχνίδι, δεν το δείχνουμε στο γήπεδο και τα παιχνίδια τελειώνουν. ”

“ Υπήρξαν πάρα πολλά παιχνίδια αυτή τη σεζόν, στα οποία χάσαμε πάρα πολλούς πόντους. Εναντίον των έξι τελευταίων ομάδων, έχουμε πάρει μόνο 5 βαθμούς στην έδρα μας. Όταν το κάνεις αυτό, δυστυχώς δεν θα καταφέρεις να πετύχεις τον στόχο σου. ” Δήλωσε ο Andy Robertson.

Για το σοβαρό ενδεχόμενο να μείνει εκτός Champions League η ομάδα:

“ Αυτή η ομάδα, είναι μια ομάδα του Champions League. Το να μην έχουμε το ποδόσφαιρο του Champions League τον επόμενο χρόνο θα ξεφουσκώσει ολόκληρο τον σύλλογο, φυσικά και θα το κάνει. Αυτό το club έχει συνηθίσει να παλεύει μέχρι το τέλος και αυτό πρέπει να κάνουμε. ”

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα πλέον για την Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com