Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: «Ίσως ήρθε η στιγμή να πουλήσει την ομάδα η FSG»

Fowler: «Ίσως ήρθε η στιγμή να πουλήσει την ομάδα η FSG»

Ο θρύλος της Liverpool, Robbie Fowler πιστεύει πως ίσως να ήρθε η κατάλληλη στιγμή, για να βάλει πωλητήριο στην ομάδα η Fenway Sports Group, μετά και τα γεγονότα που συνέβησαν με την European Super League την περασμένη εβδομάδα.

Ο πρώην επιθετικός των Reds έγραψε στην Mirror:

“ Αν οι ιδιοκτήτες της Liverpool σκέφτονταν να πουλήσουν τον σύλλογο, ίσως αυτή να είναι η κατάλληλη στιγμή. Είναι δύσκολο να κερδίσουν ξανά την πίστη και την εμπιστοσύνη του κόσμου, μετά τα λάθη που έκαναν αναφορικά με τα πλάνα της European Super League. ” Δήλωσε ο Fowler.

“ Έκαναν ξανά λάθος και αυτό είναι το σημαντικό. Ο κόσμος της Liverpool, ο κορμός του κόσμου τους, ο κόσμος της πόλης, βλέπει με έναν συγκεκριμένο τρόπο τον σύλλογο τους και τα όσα πρεσβεύει εκείνος και εκείνα τα πλάνα της European Super League ήταν εντελώς αντίθετα από όλα πρεσβεύει. ”

“ Δεν ήταν η πρώτη φορά που η Fenway Sports Group έκανε λάθος. Έκαναν λάθος με τα εισιτήρια, με τους υπαλλήλους που έθεσαν σε αναστολή και με το Project Big Picture. Η αντίδραση του κόσμου σε όλα αυτά θα έπρεπε να τους είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, πριν σκεφτούν να ενταχθούν στην European Super League. ”

“ Αυτό δείχνει ότι δεν καταλαβαίνουν τον κόσμο τους. Ίσως οι Glazers στο Old Trafford μπορούν να γλιτώνουν με το να κρύβονται, όμως αυτό θα είναι δύσκολο στο Anfield. ”

Κριτική δέχεται η FSG. 
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com