Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Keita θέλει να μείνει και να παλέψει για τη θέση του

Ο Keita θέλει να μείνει και να παλέψει για τη θέση του

Ούτε λεπτό συμμετοχής δεν έχει πάρει ο Naby Keita από τις 6 Απριλίου και την ήττα στη Μαδρίτη, όμως φέρεται να θέλει να παραμείνει για τέταρτη σεζόν στην ομάδα και να παλέψει για μια θέση στο Κόκκινο ρόστερ, σύμφωνα με τον James Pearce.

Ο μέσος από την Γουινέα αποτελεί μέχρι και σήμερα την τρίτη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των Reds, αφού αποκτήθηκε έναντι £52.75 εκατομμυρίων από την RB Leipzig, όμως δεν έχει σε καμία περίπτωση καταφέρει να κάνει απόσβεση των πολλών χρημάτων που δόθηκαν για την απόκτηση του.

Την φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις 16 εμφανίσεις και συνολικά 76 από το 2018, καταφέρνοντας μόνο σε λίγες εξ’ αυτών να κάνει την διαφορά και να ξεχωρίσει.

Στα τελευταία 4 παιχνίδια δεν χρησιμοποιήθηκε από τον Jürgen Klopp και πολύ δύσκολα θα τον δούμε στα επόμενα 5 εναπομείναντα κόντρα σε Manchester United, Southampton, West Brom, Burnley και Crystal Palace για την Premier League.

Το ερχόμενο καλοκαίρι θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για το μέλλον του Naby, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2023.

Πρόθεση του είναι να παραμείνει στο Anfield και να δουλέψει σκληρότερα, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του Jürgen Klopp.

Μέχρι στιγμής, καμία ομάδα δεν έχει εκδηλώσει επίσημο ενδιαφέρον για τον Keita, αν και τον περασμένο υπήρξε μια φημολογία περί ενδιαφέροντος της Leicester του Brendan Rodgers.

Κακή σεζόν για τον Keita.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com