Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Απέρριψε πρόταση εξαγοράς της Liverpool η FSG»

«Απέρριψε πρόταση εξαγοράς της Liverpool η FSG»

Η Fenway Sports Group απέρριψε πρόταση εξαγοράς της Liverpool, ύψους 3 δισεκατομμυρίων λιρών, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror.

Όπως αναφέρει η όχι και τόσο αξιόπιστη Mirror, η πρόταση είχε προέλευση από την Μέση Ανατολή και έγινε πριν η ομάδα συμφωνήσει να ενταχθεί στην European Super League, η οποία τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί, όπως ήδη γνωρίζετε.

Ο John W Henry και οι υπόλοιποι διοικούντες της Liverpool βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση, μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, με μια μεγάλη μερίδα οπαδών της ομάδας να θέλει να τους δει να αποχωρούν οριστικά από τον σύλλογο και άλλους να θέλουν να δουν σημαντικές πράξεις το ερχόμενο καλοκαίρι, το οποίο θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμο από όλες τις απόψεις.

Η ίδια πηγή προσθέτει πως υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι αγοραστές που περιμένουν την κατάλλη στιγμή, ώστε να καταθέσουν την δική τους πρόταση εξαγοράς του συλλόγου.

Η Liverpool βρίσκεται στην κατοχή της FSG από το 2010, όταν και εξαγοράστηκε έναντι περίπου 300 εκατομμυρίων λιρών.

Σε αυτά τα 11 περίπου χρόνια, η ομάδα αναμφισβήτητα έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και έχει κατακτήσει τίτλους, ωστόσο δεν είναι λίγα τα λάθη που χρεώνονται στην διοίκηση των Reds, από τον κόσμο της ομάδας, με το τελευταίο να είναι η συμφωνία συμμετοχής στην European Super League.

Μένει να δούμε ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις των Αμερικάνων ιδιοκτητών της ομάδας, με τον John Henry πάντως να δήλωσε πως το έργο της FSG δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η Liverpool έμεινε στο 1-1 χθες με την Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com