Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bruce: «Ήμασταν απειλητικοί όποτε βγαίναμε στην επίθεση»

Bruce: «Ήμασταν απειλητικοί όποτε βγαίναμε στην επίθεση»

Περήφανος ήταν ο Steve Bruce για την προσπάθεια των παικτών του και τον βαθμό που πήραν στο Anfield το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στη Liverpool, με το τέρμα του Willock στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Ο προπονητής των Magpies αναλυτικά δήλωσε για τον αγώνα και για το VAR:

“ Δεν αμφιβάλει κανείς πως ήμασταν απρόσεκτοι με κάποιες αποφάσεις που πήραμε σε κάποια σημεία του αγώνα, όμως νομίζω πως όποτε βγαίναμε στην επίθεση, ήμασταν μια απειλή. ”

“ Σκοράραμε δύο φορές στο τελευταίο λεπτό, κάτι οποίο είναι αξιοσημείωτο. Ήταν πολύ σημαντικό που καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το ματς. ”

“ Απογοητευτήκαμε όταν ακυρώθηκε το γκολ του Wilson. Όταν βλέπεις ξανά τη φάση, σκέφτεσαι πως ήταν γελοια η απόφαση ακύρωσης του γκολ που πάρθηκε. Θα πρέπει να κοιτάξουμε ξανά αυτούς τους τρελούς κανονισμούς. ”

“ Το VAR γίνεται γελοίο και δεν φταίει το ίδιο το VAR, αλλά το γράμμα του κανονισμού. Αυτός όμως δεν βγάζει νόημα. ” Σημείωσε ο Bruce.

“ Φέραμε το VAR για κάποιο ξεκάθαρο και οφθαλμοφανές λάθος, οπότε το να κοιτάζει σε κάθε γκολ, αν ο παίκτης ήταν πιο μπροστά για ένα χιλιοστό ή για δύο, είναι απλά γελοίο. ”

Όσο για τις αποκρούσεις του Dubravka:

“ Όταν έρχεσαι στο Anfield, ο τερματοφύλακας σου πρέπει να παίζει τόσο καλά και το έκανε. Πραγματοποίησε ορισμένες πολύ καλές αποκρούσεις και μας κράτησε στο παιχνίδι. ”

Πήρε βαθμό στο Anfield η Newcastle.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com