Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Αξίζαμε την ισοφάριση μετά από τόσες χαμένες φάσεις»

Thiago: «Αξίζαμε την ισοφάριση μετά από τόσες χαμένες φάσεις»

Με απογοήτευση υποδέχτηκε, όπως και όλοι μας, την απώλεια του τρίποντου στις τελευταίες στιγμές του αγώνα με τη Newcastle o Thiago Alcantara.

O Ισπανός στάθηκε στις πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες των συμπαικτών του, και στον περιβόητο άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου του οποίου γίναμε όλοι μάρτυρες όταν είδαμε τον Willock να ισοφαρίζει.

Ας δούμε τις δηλώσεις του μέσου της ομάδας μας στο site της:

«Σίγουρα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει πολλά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο τέλος, όταν κυριαρχείς στο παιχνίδι, πρέπει να το τελειώνεις έστω και με 1-0. Είναι η ουσία του αθλήματος (αυτή)

«Ο σκοπός σου είναι να κερδίζεις, και επειδή δεχτήκαμε γκολ, δεν αξίζαμε να κερδίσουμε.»

«Σίγουρα δημιουργείται απογοήτευση (όταν σπαταλάς τις ευκαιρίες σου). Είχαμε υψηλή ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργήσαμε φάσεις.»

«Και όταν δε σκοράρουμε, η ομάδα μοιάζει να ‘πέφτει’, αυτό όμως δε συνέβη – προσπαθήσαμε να έχουμε την κατάλληλη νοοτροπία στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε όπως έπρεπε.»

Έπειτα ο Thiago ρωτήθηκε πώς οι Reds μπορούν να γίνουν πιο καθοριστικοί, δηλαδή πιο αποτελεσματικοί στις φάσεις τους:

«Έχει να κάνει με το να σκοράρεις. Σκοράραμε πολύ νωρίς, και μετά είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερο.»

«Αν σκοράρουμε για δεύτερη φορά, τότε το παιχνίδι ανοίγει για μας, νιώθουμε πιο άνετα με το παιχνίδι μας, και επίσης η άλλη ομάδα ανοίγεται και μπορούμε να σκοράρουμε ακόμα περισσότερο. Όμως τα πράγματα είναι αυτά πού είναι. Όταν δε σκοράρεις, μπορεί να δεχτείς γκολ.»

Για τη μάχη της τετράδας από εδώ και στο εξής:

«Ήταν μία μεγάλη ευκαιρία.»

«Η Chelsea και η West Ham μπορεί να φέρουν ισοπαλία μεταξύ τους ή να κερδίσει ο ένας και εμείς να βρισκόμαστε εκεί (‘κολλητά’ τους στη βαθμολογία), όμως για να είσαι στο Champions League πρέπει να το αξίζεις.»

Τέλος, για το ντέρμπι της Κυριακής του Πάσχα στο Old Trafford και τη βαθμολογική σημασία του:

«Κάθε παιχνίδι είναι τεράστιο για μας. Είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να είμαστε εκεί, όμως (αυτή τη στιγμή) δεν εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας ώστε να βρεθούμε στο top 4.»

«Τώρα πρέπει απλά να ξεκουραστούμε λίγο, να αναλογιστούμε, και να κάνουμε μία ανασκόπηση αυτού του παιχνιδιού, γιατί το παιχνίδι της επόμενης βδομάδας θα είναι δύσκολο.»

O Thiago σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Saint-Maximin.O Thiago σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Saint-Maximin.
O Thiago σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Saint-Maximin.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com