Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bruce: «H Liverpool και υπόλοιπο big six άξιζαν αυτό το χαστούκι»

Bruce: «H Liverpool και υπόλοιπο big six άξιζαν αυτό το χαστούκι»

Τις μαζικές διαμαρτυρίες των οπαδών της Liverpool και των υπόλοιπων ομάδων του λεγόμενου big six επαίνεσε ο Steve Bruce στη συνέντευξη τύπου του.

Ο προπονητής της Newcastle, η οποία φιλοξενείται σε λίγη ώρα στο Anfield, τάχθηκε κατά του ματαιωμένου πια project της European Super League και συνεχάρη τους οπαδούς για τις πρωτοβουλίες τους. Πρώτα όμως έδωσε μία αναφορά για τους τραυματίες της ομάδας του:

«Ο Allan (Saint-Maximin) έχει παίξει μόνο δύο 90λεπτα φέτος. Έχει ξεπεράσει τον COVID.»

«Κάθε οπαδός της Newcastle πού συναντάω λέει: ‘Πώς είναι ο Allan;’ Ήταν ένα μικρό χτύπημα στον αστράγαλό του. Είναι ΟΚ όμως.»

«Ο Karl Darlow έκανε μία μικρή εγχείρηση στο γόνατό του, οπότε θα είναι εκτός για μερικές βδομάδες. Εκτός από αυτόν και τον Ryan Fraser, όλοι οι άλλοι είναι ΟΚ.»

Για το θέμα της ESL και το μάθημα πού πήραν οι διοικήσεις των 6 ομάδων της Premier League από το κύμα οργής των οπαδών τους, ο Steve Bruce είπε:

«Ευτυχώς το big six δέχτηκε ένα χαστούκι. Ήταν σπουδαία αυτή η κατακραυγή, και ήταν θαυμάσιο πού δεν επρόκειτο ποτέ να το αποδεχτούμε. Συγχαρητήρια στους οπαδούς.»

Klopp και Bruce στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρώτου γύρου στο St James' Park.
Klopp και Bruce στους πάγκους τους κατά τη διάρκεια του αγώνα του πρώτου γύρου στο St James’ Park, τον περασμένο Δεκέμβρη.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com