Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έστειλε το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στην Liverpool ο Gharib

Έστειλε το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων στην Liverpool ο Gharib

Ο προπονητής της εθνικής Αιγύπτου Under 23, Shakwy Gharib συνεχίζει την προσπάθεια του, προκειμένου να πείσει την Liverpool να επιτρέψει στον Mohamed Salah να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του καλοκαιριού στο Τόκιο.

Τώρα, ο Gharib απέστειλε στους Reds το ακριβές πρόγραμμα της Αιγύπτου στην διοργάνωση, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν την ομάδα και τον διεθνή επιθετικό της.

Ο Φαραώ έχει συμπεριληφθεί στην αρχική αποστολή της Αιγύπτου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, όμως θα λάβει μέρος, μόνο αν υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ της Liverpool και της εθνικής Αιγύπτου.

Ο Gharib ανέφερε αυτή τη φορά σχετικά με τον Mo:

» Η Liverpool έλαβε το πρόγραμμα της εθνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τις ημερομηνίες των αγώνων μας, τις πόλεις που θα αγωνιστούμε και όλα όσα τους αφορούν. »

Αν ο δεύτερος σκόρερ της φετινής Premier League αγωνιστεί τελικά στο Τόκιο, τότε θα χάσει την προετοιμασία της Liverpool, καθώς και την πρώτη και πιθανότατα την δεύτερη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, καθώς οι ποδοσφαιρικοί αγώνες ξεκινούν στις 23 Ιουλίου και ολοκληρώνονται στις 8 Αυγούστου.

O Mo Salah με τη φανέλα της εθνικής Αιγύπτου.
O Mo Salah με τη φανέλα της εθνικής Αιγύπτου.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com