Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Newcastle, ESL, UCL και τραυματίες

Ο Klopp για Newcastle, ESL, UCL και τραυματίες

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με την Newcastle και αναφέρθηκε στην European Super League, στους Magpies, στο νέο Champions League και στους τραυματίες.

Ο Γερμανός ρωτήθηκε αν του απολογήθηκε προσωπικά η FSG για το θέμα της ESL:

“ Όχι, ούτε σε εμένα, ούτε στους παίκτες. Για να είμαι ειλικρινής, δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο. Το όνομα μου αναφέρθηκε στο απολογητικό μήνυμα, οπότε αυτό είναι αρκετό για εμένα. ”

“ Γνωρίζω τους ιδιοκτήτες, τους γνωρίζω έξι χρόνια, ξέρω ότι υπάρχουν κάποιες στιγμές που ίσως να μην είχαν πάρει σωστή απόφαση. Αυτό σίγουρα συνέβη αυτή τη φορά. Αλλά δεν αλλάζει τα πράγματα για μένα, προτιμώ να αντιμετωπίζω προβλήματα με τα άτομα που γνωρίζω. ”

Για την ESL:

“ Το πιο θετικό από όλα, είναι πως δεν θα πραγματοποιηθεί. ”

“ Ξέρω ότι είναι φυσιολογικό ότι οι άνθρωποι θα λένε «πώς μπορούμε να συνεχίσουμε», αλλά αυτό δεν είναι κάτι που λύνεται σε μια εβδομάδα. Ως ομάδα πρέπει να επικεντρωθούμε στα πράγματα που κάνουμε, όπως το ποδόσφαιρο. Αυτό θα κάνουμε εμείς. ”

“ Δεν με εκπλήσσει πώς το αντιμετώπισαν οι παίκτες. Είναι ώριμοι. Ήταν πολύ καλό αυτό που έκαναν, λένε τη γνώμη τους, δεν είναι η πρώτη φορά που το έκαναν και δεν θα είναι η τελευταία. ”

“ Δεν μπορούμε πάντα να δημιουργούμε νέες  διοργανώσεις. Είναι πολύ καλό που η νέα Super League τέθηκε εκτός συζήτησης, αλλά το νέο CL δεν είναι υπέροχο. Η UEFA μου παρουσίασε την ιδέα της και είπα ότι δεν μου αρέσει. Θα έχουμε 10 παιχνίδια και όχι 6. Δεν ξέρω πως θα τα βολέψουμε.”

Για τις επιστροφές και τις απουσίες:

“ Ο Nat Phillips δεν έχει επιστρέψει. Ο Curtis όμως επέστρεψε. Όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουν επιστρέψει. ”

“ Αν ξέρω πότε θα επιστρέψει ο Jordan Henderson; Πραγματικά, δεν ξέρω. Δεν θα επιστρέψει πάντως μέσα στις επόμενες εβδομάδες. ”

Για την Newcastle:

“ Ξεκίνησαν καλά την σεζόν και στη συνέχεια είχαν μια πτώση. Τώρα, έχουν βρει ένα σύστημα με πέντε αμυντικούς που δουλεύει. ”

“ Ο Wilson και ο Saint-Maximin είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Έχουν βρει την ενδεκάδα τους και πρέπει να τελειώσουν την δουλειά τους (παραμονή στην κατηγορία. ) ”

Για την επιθετική τετράδα της ομάδας:

“ Δεν ήταν πολύ συχνά εφικτό να παίξουμε με τετράδα μπροστά λόγω τραυματισμών. Βοηθάει όμως πολύ, αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγές, λόγω της έντασης των αγώνων. Η επιθετική τριάδα μας είναι εξίσου σημαντική με την επιθετική τετράδα μας. ” Είπε ο Klopp.

Για τους οπαδούς:

“ Ελπίζω ο δεσμός μεταξύ μας να γίνει ακόμη πιο ισχυρός. Οι ιδιοκτήτες μας δεν είναι κακοί άνθρωποι, απλά πήραν μια κακή απόφαση. Ας συνεχίσουμε. ”

“ Ας συνεχίσουμε, να βεβαιωθούμε ότι είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε όσο το δυνατόν πιο σκληρά. Να δείξουμε στον κόσμο ότι μπορούμε να γίνουμε ακόμη πιο δυνατοί. Ας επιστρέψουμε στο όμορφο παιχνίδι. ”

Για τον Diogo Jota:

“ Ο Diogo είναι μια χαρά. ”

Ξανά για την European Super League:

“ Η Liverpool αξίζει πολλά περισσότερα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. ”

“ Είμαι ο προπονητής και ασχολούμαι με πολλά πράγματα, αλλά δεν συμμετείχα ποτέ σε αυτό. Είμαι χαρούμενος που δεν συνέβη, αλλά δεν χρειάζομαι κάποια περαιτέρω εξήγηση. Πρέπει να σχεδιάσουμε το μέλλον μας, όχι να μιλήσουμε για το τι συνέβη την περασμένη εβδομάδα. ”

“ Είναι υπέροχο που δεν συνέβη, θα ήταν πολύ κακό, αν είχε πραγματοποιηθεί. ”

“ Εμείς όμως έχουμε μια δουλειά να κάνουμε. Πρέπει να σχεδιάσουμε το μέλλον μας, όχι να μιλήσουμε για το παρελθόν. ”

Για το νέο format του Champions League:

“ Δεν έχω ιδέα πώς θα μπορέσουμε να βγάλουμε πέρα με ακόμη περισσότερα παιχνίδια. Θα είναι πιο ανταγωνιστικά παιχνίδια. Πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα του ποδοσφαίρου θα αυξάνεται, όχι με την αγορά, αλλά με την προπόνηση.»

Αν μίλησε στους παίκτες για την ESL:

“ Ναι, φυσικά, μίλησα στην ομάδα. Κάναμε μια συνάντηση, τους εξήγησα και είπα ότι ελπίζω να μην επηρεάστηκε η σχέση μας. ”

“ Δεν ήμουν ευχαριστημένος με όσα έγιναν κόντρα στη Leeds [τα πανό]. Δεν έχω ιδέα τι θα συμβεί αύριο, ελπίζω όχι τίποτα άλλο εκτός από ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Δεν βλέπω έναν λόγο για τον οποίο πρέπει να υπάρχει κάτι μεταξύ των οπαδών και εμάς, αλλά ποιος ξέρει (αν θα υπάρξουν διαμαρτυρίες του κόσμου). Ποιος είμαι εγώ για να ξέρω; ”

Παραμένει εκτός ο Jordan Henderson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com