Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η επιστολή του Spion Kop 1906 στη διοίκηση της Liverpool

Η επιστολή του Spion Kop 1906 στη διοίκηση της Liverpool

Στην διοίκηση της Liverpool θέλησε να απευθυνθεί ο γνωστός σύλλογος οπαδών της Liverpool, Spion Kop 1906 λόγω του θέματος της European Super League, τονίζοντας μάλιστα πως θα περιμένει την απάντηση της.

Ο Spion Kop 1906 αναφέρει στην επιστολή του προς την FSG:

“ John Henry, Tom Werner, Billy Hogan και υπόλοιποι εκπρόσωποι της FSG. ”

“ Ως οπαδοί είμαστε τρομαγμένοι από τα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Εξαιτίας της αλαζονείας σας, της έλλειψης διαβούλευσης σας και της έλλειψης κατανόησης σας, φέρατε ξανά ντροπή και αμηχανία στην ποδοσφαιρική μας ομάδα. ”

“ Κατά την τελευταία δεκαετία, έχουν συμβεί μνημειώδεις λάθη από την ιεραρχία της ομάδας, εξαιτίας των άρρωστα ληφθέντων αποφάσεων που έχουν παρθεί, είτε δίχως συννενόηση με τους οπαδούς, είτε από αμέλεια αναφορικά με τις ανησυχίες των οπαδών. ”

“ Είχαμε μια μαζική αποχώρηση από το Anfield αναφορικά με την ιδέα να ανέρχεται η τιμή εισιτηρίων στις £77, έπειτα η καταχώρηση του ονόματος της πόλης που προσπαθήσατε επίσης να διεκδικήσετε, την αναστολή των υπαλλήλων εν μέσω μιας Παγκόσμιας πανδημίας και τώρα, η τελευταία εβδομάδα έδειξε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται με την πρόταση της ESL. ”

“ Τις τελευταίες μέρες δείξατε απόλυτη περιφρόνηση προς τον Προπονητή μας, τους Παίκτες, το Τεχνικό επιτελείο και τους Οπαδούς μας. Αυτό ήταν απόλυτα ντροπιαστικό. ”

“ Αρκετά. Τα συνεχόμενα λάθη, οι συνεχόμενες απολογίες και οι συνεχείς οπισθοχωρήσεις ζημιώνουν την φήμη του Συλλόγου μας και της Πόλης μας. ”

“ Δεν θέλουμε άλλες απατηλές ή πατρονιστικές απολογίες, θέλουμε αλλαγή. Θέλουμε ενέργειες και όχι λόγια. ” Προσθέτει ο Spion Kop 1906.

“ Σας προτρέπουμε να καθίσετε στο τραπέζι με τις λέσχες φίλων, σας προτρέπουμε να ακούσετε και ζητάμε να υπάρχει εκπροσώπηση των φιλάθλων στη διοίκηση, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια λάθη, τα οποία ντροπιάζουν την παγκόσμια φήμη της Liverpool Football Club. ”

“ Περιμένουμε μια απάντηση σε αυτό, καθώς και να συμβουλευτείτε τους φιλάθλους αναφορικά με τα επόμενα βήματα πριν την έναρξη της σεζόν 2021-22. ”

“ Ευχαριστούμε που μας ακούσατε. ”

Σκληρή επιστολή του Spion Kop 1906 προς την FSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com