Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μεταξύ 15-20 εκ. κοστολογείται ο Grujic»

«Μεταξύ 15-20 εκ. κοστολογείται ο Grujic»

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Marko Grujic, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίζεται στην Porto με την μορφή δανεισμού από την Liverpool.

Παραχωρήθηκε δανεικός στην Πορτογαλική ομάδα στις αρχές του Οκτωβρίου και τον τελευταίο καιρό πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις, κάτι που έχει οδηγήσει την Porto στο να σκέφτεται να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και την επόμενη σεζόν.

Η Πορτογαλική εφημερίδα, O Jogo, αναφέρει πως την δεδομένη στιγμή εξελίσσεται ένα παιχνίδι υπομονής μεταξύ των δύο ομάδων και του ποδοσφαιριστή, αφού και οι τρεις πλευρές απλώς περιμένουν και εξερευνούν τις επιλογές που έχουν.

Ο παίκτης φέρεται να κοστολογείται ανάμεσα στα 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ από τους Reds, με την ομάδα του Jürgen Klopp να θέλει να τον παραχωρήσει με μόνιμη μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, αν φυσικά βρεθεί ομάδα που είναι διατεθειμένη να πληρώσει το ποσό που ζητά η Liverpool.

Ο Σέρβος αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα το 2016 έναντι €7 εκατομμυρίων και ήταν η πρώτη μεταγραφή του Jürgen Klopp, μη καταφέρνοντας ωστόσο να βρει θέση στο κόκκινο ρόστερ και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γερμανού.

Ο ίδιος είναι χαρούμενος στο Dragao και θα ήθελε να παραμείνει στην Porto, αφού ο σύλλογος του προσφέρει τίτλους και την δυνατότητα να αγωνίζεται στο Uefa Champions League.

Δεν βρίσκει θέση στην Liverpool ο Grujic.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com