Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Φυσικός σκόρερ ο Salah»

Klopp: «Φυσικός σκόρερ ο Salah»

Ως φυσικό σκόρερ που του αρέσει να σκοράρει χαρακτήρισε ο Jürgen Klopp τον Mohamed Salah, στο πλαίσιο των δηλώσεων που παραχώρησε στο Sky Sports για τον διεθνή επιθετικό.

Ο Αιγύπτιος είναι με 19 τέρματα δεύτερος σκόρερ της Premier League, πίσω μόνο από τον Harry Kane της Tottenham Hotspur και αποτελεί τον πρώτο σκόρερ της Liverpool για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Ο Γερμανός είχε να πει για τον Mo:

“ Είναι ένας φυσικός σκόρερ και του αρέσει να σκοράρει γκολ. Αυτό κάνουν οι παίκτες παγκοσμίου κλάσεως. Μάλιστα, αν γνωρίζεις την ατομική σου ποιότητα, έχεις την δυνατότητα να επιστρέφεις (σε φόρμα) πιο γρήγορα. ”

“ Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν κερδίζουν ποτέ το Χρυσό Παπούτσι. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, αν το κερδίσεις μια φορά και ένα πραγματικά πολύ μεγάλο επίτευγμα, αν το κερδίσεις και δεύτερη φορά. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν καταφέρει να το κερδίσουν και τρίτη φορά. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Οι επιθετικοί πρέπει να είναι εγωιστές. Δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον μη εγωιστή επιθετικό. Μπορείς να είσαι ο πιο ωραίος άνθρωπος του κόσμου, αλλά στην τελική θέλεις να σκοράρεις γκολ και αυτό σημαίνει πως μερικές φορές δεν βλέπεις τους συμπαίκτες σου που φορούν την ίδια φανέλα. ”

Ο Mo Salah έχει σημειώσει 19 τέρματα στη φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com