Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Roy Evans: «Η Liverpool ανήκει στον κόσμο της»

Roy Evans: «Η Liverpool ανήκει στον κόσμο της»

O Roy Evans.

Ο πρώην προπονητής της Liverpool, Roy Evans πήρε θέση αργά το βράδυ της Τρίτης για την αρχική πρόθεση της ομάδας να λάβει μέρος στην European Super League.

Οι Reds ήθελαν όχι μόνο να συμμετάσχουν στην νέα αυτή τη λίγκα, αλλά και να αποτελούν ένα από τα 12 ιδρυτικά μέλη της, κάτι που τελικά δεν θα συμβεί, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο πρώην τεχνικός της ομάδας έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter:

“ Πολλοί θα πουν ότι η ομάδα, οι παίκτες και προπονητές ανά τα χρόνια κάνουν αυτήν την ποδοσφαιρική, το μέρος το οποίο είναι. ”

“ Είναι λάθος, είναι ο κόσμος του. Αυτός ο απίστευτος κόσμος που είναι εκεί σε όλες τις στιγμές, εντός και εκτός έδρας και πάντα έρχονται πρώτοι. Ο σύλλογος ανήκει σε εκείνους. ”

Ο κόσμος της Liverpool ήταν ο πρώτος που αντέδρασε στο Νησί, καθώς από το πρωί της Δευτέρας συγκεντρώθηκε στο Anfield με πανό διαμαρτυρίας κατά της European Super League και της διοίκησης, ενώ έδωσε το παρών και στο Elland Road, ώστε να διαμαρτυρηθεί πριν την έναρξη του αγώνα με την Leeds.

Οι Red Fans είναι δυσαρεστημένοι τόσο με την European Super League, όσο και με την στάση της FSG που διοικεί τον σύλλογο.

Ο κόσμος της Liverpool ήταν εκείνος που νίκησε.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com