Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lallana: «Ενωμένοι είμαστε δυνατότεροι από όλους και από όλα»

Lallana: «Ενωμένοι είμαστε δυνατότεροι από όλους και από όλα»

Μετά την ισοπαλία της Brighton με την Chelsea στο Stamford Bridge, ο Adam Lallana ρωτήθηκε για τον Jordan Henderson και τα της Super League.

Ο Adam, στενός φίλος του Hendo και πάντα αγαπητός στους παίκτες και τους οπαδούς της Liverpool σχολίασε την προσωπικότητα του αρχηγού των Reds, δεδομένων των δράσεων πού ανέλαβε χθες αλλά και στο παρελθόν, αλλά και τις γενικότερες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, ο Lallana ρωτήθηκε αν εκπλήσσεται πού ο Henderson ανέλαβε δράσεις όπως το κάλεσμα σε συνάντηση των ομάδων της PL και το ξεκίνημα των χθεσινών δημοσιεύσεων στα social media των παικτών των Reds:

«Όχι, καθόλου.»

«Έχει αποδείξει σε αμέτρητες περιστάσεις ότι είναι ένας πραγματικός ηγέτης. Ηγείται όλων των αρχηγών και της ομάδας.»

«Αυτό πού φάνηκε από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες στο ποδόσφαιρο είναι ότι ενωμένοι είμαστε δυνατότεροι από όλους και από όλα. Είναι εξαιρετικό πού είδαμε όλες τις ομάδες να γίνονται ένα, και μακάρι όλη αυτή η ιστορία να λάβει τέλος.»

Έπειτα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θεωρεί τη χθεσινή μία σπουδαία νύχτα για το ποδόσφαιρο:

«Σίγουρα.»

«Δε θέλαμε να συμβεί η Super League. Παιχνίδια όπως αυτό (Chelsea-Brighton) χρειάζεται να έχουν νόημα. Η Chelsea προσπαθεί να βγει στο Champions League, εμείς παλεύουμε να μείνουμε στην κατηγορία, και μπορούσες να δεις ότι υπήρχε ανησυχία (στις δύο ομάδες για το αποτέλεσμα). Θεωρώ ότι αξίζαμε τους (3) βαθμούς απόψε, και αυτό δείχνει τι μπορεί να συμβεί, δείχνει την ομορφιά της Premier League, και γι’ αυτό την αγαπάμε τόσο πολύ.»

Henderson και Lallana πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League.
Henderson και Lallana πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Champions League.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com