Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποχώρησε από την European Super League η Liverpool!!!

Αποχώρησε από την European Super League η Liverpool!!!

Την αποχώρηση της από την European Super League ανακοίνωσε και επίσημα η Liverpool πριν από λίγο, με τις υπόλοιπες πέντε Αγγλικές ομάδες να αποχωρούν επίσης από την διοργάνωση.

Οι Reds συμφώνησαν να είναι μια από τις 12 ιδρυτικές ομάδες της νέας λίγκας, όμως οι μεγάλες αντιδράσεις που ξέσπασαν από παίκτες, προπονητές, παλαίμαχους, θρύλους και οπαδούς ανάγκασαν την διοίκηση του συλλόγου να αλλάξει την απόφαση του και να αποχωρήσει.

Οι Reds αναφέρουν στην ανακοίνωση τους: 

“ Η Liverpool Football Club μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η συμμετοχή της στα προτεινόμενα σχέδια για τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής Super League έχει διακοπεί. ”

“ Τις τελευταίες ημέρες, ο σύλλογος έχει λάβει αντιπροτάσεις  από διάφορα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την πολύτιμη συνεισφορά τους. ” Αναφέρουν κλείνοντας οι Reds.

Το όλο εγχείρημα της European Super League κράτησε περίπου 48 ώρες, με τις 6 μεγάλες Αγγλικές να είναι οι πρώτες που έκαναν το σημαντικό βήμα της εξόδου, παίρνοντας φυσικά τη σωστότερη απόφαση που θα μπορούσαν.

Το ποδόσφαιρο νίκησε τις αποφάσεις του big six και η νίκη του θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, μόλις αποχωρήσουν και οι υπόλοιπες έξι ομάδες και σταματήσει εντελώς κάθε προσπάθεια περί δημιουργίας μιας European Super League.

Εκτός ESL η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com