Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Να αφαιρεθεί το άγαλμα του Shankly»

«Να αφαιρεθεί το άγαλμα του Shankly»

Την αφαίρεση του αγάλματος του Bill Shankly από το Anfield ζητά ο εγγονός του θρυλικού προπονητή της Liverpool, μετά την απόφαση του συλλόγου να λάβει μέρος στην European Super League.

Ο εγγονός του Bill Shankly, Chris Carline μίλησε στη Liverpool ECHO σήμερα το πρωί και εξέφρασε την δυσαρέσκεια του αναφορικά με την στάση και τις κινήσεις του συλλόγου.

Τα λόγια του στην ECHO ήταν τα εξής:

“ Ξέρω ότι τα λόγια του παππού μου έχουν αναφερθεί περισσότερο από ποτέ και δικαίως, γιατί αυτό που συμβαίνει δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί περισσότερο από αυτό που ήθελε για αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο. ”

“ Είμαι απογοητευμένος και ντροπιασμένος. Όταν μιλάτε για την Liverpool Football Club, την ιστορία του και τις ρίζες του, θα μπορούσατε να αναφέρετε επτά, οκτώ ή εννέα αποσπάσματα του παππού που είναι όλα κατάλληλα για την τρέχουσα κατάσταση. ”

“ Σοσιαλισμός, απληστία και Αγία Τριάδα – αλλά σκέφτομαι επίσης ένα από τα λιγότερο γνωστά σχόλια. Είναι από το βιβλίο του, όταν μίλησε για το ότι θέλει να φέρει τον ποδοσφαιρικό σύλλογο πιο κοντά στους οπαδούς και τους οπαδούς πιο κοντά στον ποδοσφαιρικό σύλλογο. Και το πέτυχε αυτό. ”

“ Δεν είναι υποτιμητικό να πούμε ότι θα τρίζει στον τάφο του στην τρέχουσα κατάσταση επειδή δεν θα μπορούσε να απομακρυνθεί περισσότερο η ομάδα από το ήθος του. ”

“ Επι την ευκαιρία, θα έβλεπα μετά χαράς το άγαλμα του να αφαιρείται. Αυτό που πονάει περισσότερο, είναι ότι η Liverpool έχει ιστορία και παράδοση που δημιουργήθηκαν από εκείνον και με το κάνει τα σωστά πράγματα. Είναι απαράδεκτο να είναι μια από τις έξι ομάδες που πιέζουν. ” Είπε ο Chris.

“ Τα λόγια που αναφέρονται στο άγαλμα, είναι ότι έκανε τους ανθρώπους χαρούμενους. Ακριβώς αυτό έκανε. ”

“ Το είδε ως αποστολή του να δώσει στους σκληρά εργαζόμενους οπαδούς κάποια χαρά στο τέλος μιας εργάσιμης εβδομάδας έξι ημερών. Ήθελε να τους φέρει χαρά ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά τους και προφανώς το πέτυχε αυτό. Αλλά αυτή η νέα διοργάνωση έρχεται σε αντίθεση με το ήθος του. ”

To θρυλικό άγαλμα του Shankly έξωθεν του Anfield
To θρυλικό άγαλμα του Shankly έξωθεν του Anfield
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com