Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Τουλάχιστον 1 Αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποχωρήσει από την ESL»

«Τουλάχιστον 1 Αγγλική ομάδα σκέφτεται να αποχωρήσει από την ESL»

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου, με τα τελευταία ρεπορτάζ να θέλουν τουλάχιστον μια Αγγλική ομάδα να σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την European Super League, λόγω των αντιδράσεων των οπαδών της.

Η είδηση επιβεβαιώνεται από τους Times, δηλαδή το πρώτο μέσο που αποκάλυψε την Κυριακή την συμφωνία του big six της Αγγλίας με τις υπόλοιπες μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες για την δημιουργία αυτής της νέας διοργάνωσης.

Η UEFA έχει κρατήσει την πόρτα ανοιχτή για τις 12 ομάδες που έχουν συμφωνήσει για την ESL, με τον πρόεδρο της, Alexander Ceferin να δηλώνει σήμερα το πρωί πως προσέγγισε ξεχωριστά τις Αγγλικές ομάδες, για να τους αλλάξει γνώμη και να τις επαναφέρει στις διοργανώσεις της UEFA.

Από την άλλη ο πρόεδρος της European Super League, Florentino Perez τόνισε πως το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι 12 σύλλογοι, είναι δεσμευτικό και δεν μπορεί να «σπάσει».

Ο συγκεκριμένος Αγγλικός σύλλογος, σύμφωνα με τους Times βρίσκεται σε συνεχείς εσωτερικές συσκέψεις, για να αποφασίσει αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του και να συζητήσει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την λίγκα.

Μάλιστα, παράγοντες του συλλόγου δηλώνουν «ανήσυχοι», μετά τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών τους.

Οι Αγγλικοί σύλλογοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή στην European Super League, είναι: Liverpool, Manchester United, Manchester City, Tottenham, Chelsea και Arsenal.

Οι οπαδοί της Liverpool αντέδρασαν έντονα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com