Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακυρώθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοίκησης με το τεχνικό team

Ακυρώθηκε η σημερινή τηλεδιάσκεψη της διοίκησης με το τεχνικό team

Δεν θα πραγματοποιηθεί τελική η προγραμματισμένη για σήμερα τηλεδιάσκεψη μεταξύ της διοίκησης της και του τεχνικού επιτελείου, μετά τις μεγάλες αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει λόγω της συμμετοχής της ομάδας στην European Super League.

Η Κόκκινη διοίκηση ήθελε να συζητήσει σήμερα μέσω Zoom με τον Jürgen Klopp και τους συνεργάτες του, ώστε να τους εξηγήσει την απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στην νέα αυτή διοργάνωση και να υπογράψει συμβόλαιο 23 ετών.

Τελικά όμως αυτό δεν θα συμβεί σήμερα, όπως αποφασίστηκε, μετά την ολοκλήρωση της χθεσινοβραδινής ισοπαλίας των Reds με την Leeds στο Elland Road. Μια ισοπαλία που ενδέχεται να στοιχίσει στην ομάδα, αν τελικά δεν ξεκινήσει τον ερχόμενο Αύγουστο η ESL και συνεχίσει η Liverpool να αγωνίζεται στις διοργανώσεις της UEFA.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε από τον Billy Hogan (γενικός διευθυντής του συλλόγου), μετά την δυσαρέσκεια που εκφράστηκε από ένα μέρος του staff της ομάδας, αναφορικά με τα πλάνα της European Super League.

Οι επόμενες μέρες και εβδομάδες θα είναι κρίσιμες, τόσο για την Liverpool, όσο και για το μέλλον του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα, εν μέσω πολλών αντιδράσεων από πρώην ποδοσφαιριστές, οπαδούς και όχι μόνο.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Σε κανέναν δεν άρεσε η απόφαση που πήρε η FSG αναφορικά με την ESL.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com