Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Milner: «Ελπίζω να μην γίνει η Super League»

Milner: «Ελπίζω να μην γίνει η Super League»

Ο υπαρχηγός της Liverpool, James Milner πήρε θέση σχετικά με την δημιουργία της European Super League, μετά τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα κόντρα στη Leeds στο Elland Road.

Ο Millie ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Sky Sports:

“ Όπως όλοι οι υπόλοιποι, το έμαθα, όταν ανακοινώθηκε χθες. Θεωρώ πως η άποψη μου είναι η ίδια με όλων των άλλων. Δεν μου αρέσει και ελπίζω να μην γίνει. ”

“ Ο λόγος είναι ο ίδιος, τον οποίον όλοι επικαλούνται. Μπορώ να φανταστώ τι έχει ειπωθεί σχετικά με την δημιουργία της και μπορώ να συμφωνήσω. ”

“ Οι παίκτες δεν έχουν κανέναν λόγο. Φτάσαμε σήμερα στο γήπεδο και νιώσαμε μια αδικία (από τις αποδοκιμασίες του κόσμου), καθώς ήρθαμε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον αγωνιστικό χώρο, για να τελειώσουμε έναν καλό τρόπο τη σεζόν. ”

Όσο για την ισοπαλία με την Leeds πρόσθεσε:

“ Έπρεπε να πραγματοποιήσουμε δύο καλά ημίχρονα και δεν το κάναμε. Δείξαμε κουρασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Το παιχνίδι κόντρα στη Real μάλλον μας έβγαλε την κούραση. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας και είμαστε απογοητευμένοι. ”

“ Ο Ali πραγματοποίησε μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις, όμως τελικά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Ήταν κάτι δύσκολο για εμάς, καθώς ήμασταν για ώρα μπροστά στο σκορ. ”

Ο James Milner μίλησε στο Sky Sports.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com