Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Μου αρέσει το UCL και δεν έχω αλλάξει γνώμη για την Super League!»

Klopp: «Μου αρέσει το UCL και δεν έχω αλλάξει γνώμη για την Super League!»

Τα πράγματα με το όνομα τους είπε ο Jürgen Klopp στο BBC πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Liverpool με την Leeds, καθώς δήλωσε πως δεν έχει αλλάξει την γνώμη του για την European Super League, τονίζοντας πως δεν γνώριζε για τις προθέσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η απάντηση του Γερμανού για την ESL:

“ Έχω την ίδια γνώμη για την Super League. Τα συναισθήματά μου δεν έχουν αλλάξει. ”

“ Λάβαμε κάποιες πληροφορίες, αλλά όχι πολλές. Είναι δύσκολο. Οι άνθρωποι δεν είναι ευχαριστημένοι και μπορώ να το καταλάβω, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν το γνωρίζαμε. ”

“ Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις διαδικασίες, ως προπονητής και ως παίκτες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το Champions League. Μου αρέσει το γεγονός ότι η West Ham μπορεί να παίξει το Champions League την επόμενη σεζόν. Μου αρέσει που έχουν την ευκαιρία να το κάνουν. ”

“ Το πιο σημαντικό μέρος ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει αυτά. Οι παίκτες δεν έκαναν κανένα λάθος. Θέλουμε να προκριθούμε στο επόμενο Champions League. ”

“ Σε δύσκολες στιγμές, πρέπει να παραμείνεις ενωμένος. Τα παιδιά δεν έκαναν τίποτα λάθος, εκτός από το ότι δεν κέρδισαν όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου. ”

“ Πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι. Μπορούμε να δείξουμε ότι κανείς δεν πρέπει να περπατά μόνος του σε αυτές τις στιγμές. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λυθούν αλλά δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο ή τη σχέση μεταξύ των οπαδών και της ομάδας. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Δεν ξέρω για ποιον ακριβώς λόγο προχώρησαν σε αυτήν την κίνηση οι 12 ομάδες. Ξέρω ότι κάποια πράγματα θα αλλάξουν στο ποδόσφαιρο στο μέλλον. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι σίγουρο. Συνήθως όμως πρέπει να προετοιμάζεσαι για τέτοια πράγματα και αυτό απαιτεί χρόνο. ”

“ Η Liverpool είναι πολύ μεγαλύτερη από ορισμένες αποφάσεις. Το πιο σημαντικό μέρος του ποδοσφαίρου είναι οι οπαδοί και η ομάδα. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν θα τους χωρίσει τίποτα. ”

Ιδρύθηκε η European Super League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com