Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το email της διοίκησης σε παίκτες και staff μετά την ίδρυση της ESL

Το email της διοίκησης σε παίκτες και staff μετά την ίδρυση της ESL

Επικριτική απέναντι στην FSG η ένωση οπαδών της Liverpool "Spirit of Shankly".

Με ένα email θέλησε να ενημερώσει ο Billy Hogan τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, εκ μέρους της διοικήσεως της Liverpool για την απόφαση που πήραν οι Reds να λάβουν μέρος στην European Super League ως ένα από τα ιδρυτικά της μέλη.

Ο γενικός διευθυντής της Liverpool ανέφερε στο email του πως η απόφαση αυτή πάρθηκε για το μέλλον και για το καλό του συλλόγου.

Το email που έλαβαν οι Reds όπως το αποκάλυψε η Athletic:

“Αγαπητοί συνάδελφοι,

“ Θα γνωρίζετε την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ σχετικά με την απόφαση των κορυφαίων ποδοσφαιρικών συλλόγων της Ευρώπης να δημιουργήσουν μια νέα μεσοβδόμαδη διοργάνωση, την European Super League, που διέπεται από τα Ιδρυτικά Club του. ”

“ Είναι σημαντικό ως μέλος της ομάδας μας να μοιραστώ μαζί σας ορισμένα από τα συμφραζόμενα. Εδώ και αρκετό καιρό, οι Σύλλογοι, συμπεριλαμβανομένου και του δικού μας, έχουν εκφράσει πολλές ανησυχίες, όχι μόνο το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο διοικείται το ποδόσφαιρο από την UEFA. Η παγκόσμια πανδημία επιτάχυνε επίσης την αστάθεια στο υπάρχον ευρωπαϊκό οικονομικό μοντέλο του ποδοσφαίρου. ”

“ Για τον λόγο αυτό, είμαστε μαζί με την Ac Milan, την Arsenal, την Atletico Madrid, την Chelsea, την Barcelona, την Inter Milan, την Juventus, την Manchester City, την Manchester United, την Real Madrid και την Tottenham Hotspur, τα ιδρυτικά μέλη της Super League. Αναμένεται να ενταχθούν τρεις ακόμη σύλλογοι πριν την έναρξη της σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει το συντομότερο. ”

“ Η Super League θα είναι το μέλλον του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε ένα βιώσιμο club, του οποίου οι φιλοδοξίες θα μεγαλώνουν και αν θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίσουμε τρόπαια, τότε πρέπει να είμαστε μέλος αυτής της προσπάθειας και να έχουμε μια θέση στο τραπέζι, αντί να βρισκόμαστε εκτός αυτού του γκρουπ. ” Σημειώνει ο Hogan.

“ Το νέο ετήσιο τουρνουά θα προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη και στήριξη για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσω μιας μακροπρόθεσμης δέσμευσης , ενώ οι πληρωμές (των ομάδων) θα αυξάνονται ανάλογα με τα έσοδα του πρωταθλήματος. ”

“ Αυτές οι πληρωμές αναμένεται να είναι περίπου τριπλάσιες από αυτές που επιτυγχάνονται σήμερα από τις διοργανώσεις της UEFA. Μία από τις βασικές δεσμεύσεις της ESL, είναι να αυξήσει κατά πολύ την οικονομική υποστήριξη για την πυραμίδα ποδοσφαίρου. ”

“ Μετά την έναρξη του ανδρικής διοργάνωσης, θα ξεκινήσει επίσης ένα αντίστοιχο γυναικείο πρωτάθλημα, συμβάλλοντας στην προώθηση και την ανάπτυξη του γυναικείου παιχνιδιού. ”

“ Γνωρίζουμε πως αυτή η ανακοίνωση έχει δημιουργήσει «δυνατά» συναισθήματα στον χώρου του ποδοσφαίρου, όμως πιστεύουμε πως αυτή η απόφαση είναι η καλύτερη για το μακροχρόνιο μέλλον της Liverpool Football Club. ”

“ Είναι σημαντικό πως αυτό είναι το ξεκίνημα του ταξιδιού και μπορούμε να ξεκινήσουμε μαζί σας, με τους οπαδούς και με μετόχους-κλειδιά, ώστε να προχωρήσουμε στον σωστό δρόμο. ”

“ Θα υπάρξουν πολλές περισσότερες πληροφορίες στην πορεία. ”

Ο Billy Hogan έγραψε σε παίκτες και staff.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com