Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Γυμνό» από πανό και σημαίες το Anfield το Σάββατο με Newcastle!

«Γυμνό» από πανό και σημαίες το Anfield το Σάββατο με Newcastle!

Γυμνό από σημαίες και πανό το Anfield το Σάββατο.

Οι εξελίξεις μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας ευρωπαϊκής Super League είναι καταιγιστικές, και οι αντιδράσεις θα φανούν ξεκάθαρα το Σάββατο στο Anfield.

Η Liverpool φιλοξενεί τη Newcastle το προσεχές Σάββατο στα πλαίσια της 33ης αγωνιστικής της Premier League, με το γήπεδο της ομάδας μας να χάνει την όποια ζεστασιά δεν είχε χάσει από την απουσία των οπαδών.

Ο λόγος για αυτή την κρύα (όσο κρύα γίνεται να είναι σε ένα τέτοιο γήπεδο) ατμόσφαιρα πού θα επικρατήσει, όπως αναφέρει ο James Pearce στην Athletic, είναι ότι τα groups οπαδών των Reds πήραν από κοινού την απόφαση να αφαιρέσουν όλα τα πανό και τις σημαίες από το Kop.

Μέλος του group Spion Kop 1906 είπε τα εξής στην Athletic:

«Ήρθαμε σε επαφή με το κλαμπ σήμερα, προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε ότι θέλουμε να αφαιρεθούν το συντομότερο όλα τα πανό και όλες οι σημαίες. Αποσύρουμε την υποστήριξή μας από τώρα.»

«Νιώθουμε ότι δε μπορούμε να δώσουμε πια την υποστήριξή μας σε ένα κλαμπ το οποίο βάζει την οικονομική απληστία πάνω από την ακεραιότητα του παιχνιδιού.»

«Αυτό πού έκαναν οι ιδιοκτήτες είναι ντροπιαστικό και απολύτως αηδιαστικό. Δεν ξέρουμε πώς έφτασαν μέχρι εδώ χωρίς να ζητηθεί η γνώμη των οπαδών.»

«Έχουν πουλήσει την ψυχή τους.»

«Κανένας οπαδός της Liverpool δεν πρέπει να συμμετάσχει σε αυτή τη Super League. Μακάρι ο προπονητής και οι παίκτες να βγουν και να στηρίξουν τους οπαδούς σε αυτό.»

Το εν λόγω γκρουπ οπαδών έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

«Αυτό το νέο format είναι ένα χονδροειδές σχέδιο, ώστε τα ωφελούμενα κλαμπ να αρπάξουν ακόμα περισσότερη δύναμη και έσοδα από ένα ήδη επικερδές επιχειρηματικό μοντέλο.»

«Ιδιοκτήτες, ομάδες, διοίκηση, νοιάζεστε πραγματικά για τα ενδιαφέροντα του κλαμπ, ή μόνο για τους λογαριασμούς σας στις τράπεζες; Θεωρούμε ότι ξέρουμε ήδη την απάντηση, όμως τώρα είναι η ώρα να σκεφτούμε τα χρόνια παράδοσης και να κάνουμε το σωστό.»

Τέλος, το Spirit of Shankly εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ως εκπρόσωποι των οπαδών, είμαστε σοκαρισμένοι και εντελώς αντίθετοι σε αυτή την απόφαση. Η FSG αγνόησε τους οπαδούς στο αμείλικτο και άπληστο κυνήγι των χρημάτων. Το ποδόσφαιρο είναι δικό μας, όχι δικό τους. Η ομάδα μας είναι δική μας, όχι δική τους.»

Γυμνό από σημαίες και πανό το Anfield το Σάββατο.
Γυμνό από σημαίες και πανό το Anfield το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com