Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μας κάνατε να ντρεπόμαστε, κάνατε το YNWA να μη σημαίνει τίποτα!»

«Μας κάνατε να ντρεπόμαστε, κάνατε το YNWA να μη σημαίνει τίποτα!»

Οι πρώτες αντιδράσεις των οπαδών της Liverpool και των υποστηρικτών του YNWA στην ανακοίνωση της δημιουργίας Super League ήταν αρνητικές.

Από μετριοπαθή σχόλια μέχρι εκρήξεις θυμού και απογοήτευσης, οι οπαδοί της ομάδας μας στο Νησί έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους για τα νέα σχέδια πού αρχίζουν πλέον να παίρνουν σάρκα και οστά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα ενδεικτικά σχόλια, έτσι όπως γράφτηκαν στο Twitter:

  • «Δεν έχει πια νόημα να το κρύβουμε ή να προσποιούμαστε. Σε εμάς τους οπαδούς της Liverpool, μας έχει γίνει πλύση εγκεφάλου. This Means More, You’ll Never Walk Alone, όλα αυτά δε σημαίνουν τίποτα. Είμαστε απλά ‘μία από αυτές (τις ομάδες, δηλαδή όχι κάτι ξεχωριστό)‘, και πάντα ήμασταν μυστικά.»
  • «Υποστηρίζω τη Liverpool εδώ και 32 χρόνια – από 8 ετών. Με την ανακοίνωσή σας με κάνατε να ντρέπομαι για αυτό.»
  • «Οι δηλώσεις του Joel Glazer (προέδρου της Man United) εμφανίζονται σε μία ανακοίνωση στο site της Liverpool. Αυτές του John Henry όχι.»
  • «Με ‘αρρωσταίνετε’. Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό στους φιλάθλους;'»
  • «Ντροπιαστικό. Έχασα τον σεβασμό μου με αυτό, και το χειρότερο είναι ότι περίμενα περισσότερα από ένα κλαμπ όπως η Liverpool, με τόση ιστορία και παράδοση. Αυτό είναι σκέτη απληστία.»
  • «Βάλατε σε υποχρεωτική άδεια εργαζόμενους του κλαμπ (πέρυσι, εν μέσω lockdown), αρνηθήκατε να επενδύσετε από τα πορτοφόλια σας στο μέλλον, και πετάξατε με επιτυχία στο καλάθι των αχρήστων 100 χρόνια μίας δουλειάς πού άξιζε τον κόπο. Το You ‘ll Never Walk Alone είναι (πια) ένα γαμ… αστείο. Όλα καταστράφηκαν από λίγους Αμερικανούς δισεκατομμυριούχους.»
Η απόφαση της FSG να συμπεριλάβει τη Liverpool στην ευρωπαϊκή Super League προδίδει το YNWA και τις αξίες του συλλόγου, όπως δηλώνουν και πολλοί οπαδοί στις πρώτες αντιδράσεις τους.
Η απόφαση της FSG να συμπεριλάβει τη Liverpool στην ευρωπαϊκή Super League προδίδει το YNWA και τις αξίες του συλλόγου, όπως δηλώνουν και πολλοί οπαδοί στις πρώτες αντιδράσεις τους.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com