Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Πολύ σημαντικός για την ομάδα ο Milner»

Klopp: «Πολύ σημαντικός για την ομάδα ο Milner»

Το εγκώμιο του James Milner έπλεξε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις που παραχώρησε ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Leeds United στο Elland Road.

Ο Millie ξεκίνησε βασικός στον επαναληπτικό της περασμένης Τετάρτης εναντίον της Real Madrid και ήταν ένας εκ των καλύτερων παικτών των Reds, αγγίζοντας μάλιστα και το γκολ στο 10ο λεπτό, με τον Courtois να υποχρεώνεται σε μια μεγάλη επέμβαση, για να κρατήσει το μηδέν.

Ο Γερμανός τεχνικός είπε τα εξής για τον έμπειρο Άγγλο:

“ Είναι πολύ σημαντικός, πάρα, πάρα πολύ σημαντικός. ”

“ Έχει παίξει πολύ καλά. Κερδίσαμε αυτά τα παιχνίδια τελευταία, γιατί βρισκόταν εκείνος στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι σίγουρος για αυτό! ”

“ Λέω πολύ συχνά πως ο Millie συνεχίζει να είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα. Είναι απίστευτα σημαντικός ως παίκτης, ως άνθρωπος, αλλά και ως παίκτης. ”

“ Όχι μόνο στα αποδυτήρια, αλλά και στα αποδυτήρια. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Ο Millie πάντα έπαιζε ή πέρναγε ως αλλαγή, όποτε ήταν έτοιμος. Είχε ορισμένα μικρά προβλήματα τους τελευταίους μήνες, αλλά αρκετά ώστε να τον κρατήσουν εκτός δράσης. ”

“ Τώρα όμως είναι απόλυτα έτοιμος και ελπίζουμε να παραμείνει απόλυτα έτοιμος. Είναι ένας σημαντικός παίκτης εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω. ”

Παραμένει εκ των σημαντικότερων παικτών της ομάδας ο James Milner.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com