Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Έχουμε 7 τελικούς μπροστά μας»

Klopp: «Έχουμε 7 τελικούς μπροστά μας»

Η Liverpool έχει μπροστά της 7 τελικούς στη μάχη που δίνει για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League, σύμφωνα με τον Jürgen Klopp.

Οι Reds μπορούν να επανέλθουν στην πρώτη τετράδα με νίκη αύριο το βράδυ στο Elland Road, μετά την αναπάντεχη ήττα της West Ham στην έδρα της Newcastle το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο προπονητής των Reds δήλωσε για τους 7 τελευταίους της σεζόν:

“ Είναι πολύ σημαντικοί. Έχουμε επτά τελικούς μπροστά μας. Θα δούμε στο τέλος της σεζόν πόσοι βαθμοί θα χρειάζονται για να τα καταφέρουμε (μια θέση στην τετράδα). ”

“ Όπως έχω πει ξανά, δεν θα πρέπει να σπαταλήσουμε βαθμούς ή χρόνο. Πρέπει να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε. Σε αυτήν την κατάσταση βρισκόμαστε. ”

“ Το καλό είναι πως διεκδικούν μερικές ομάδες αυτές τις θέσεις (που οδηγούν στο Champions League) και όσες τις έχουν (τις προνομιούχες θέσεις), πρέπει να τις υπερασπιστούν. ”

“ Νομίζω πως μέχρι πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες ήμασταν εννέα βαθμούς πίσω και όλα έδειχναν πως οι West Ham, Leicester και Chelsea βρίσκονται πολύ μπροστά μας. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Με τα τελευταία όμως τρία παιχνίδια, μπορέσαμε να τους ασκήσουμε πίεση. Τώρα θα πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε αυτό και θα δούμε που θα μας βγάλει. ”

Θα παλέψουν για μια θέση στην τετράδα οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com