Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Η Liverpool παρακολουθεί την εξέλιξη του Bellingham»

«Η Liverpool παρακολουθεί την εξέλιξη του Bellingham»

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν την φετινή σεζόν είναι ο Jude Bellingham της Borussia Dortmund, ο οποίος μάλιστα σκόραρε κόντρα στην Manchester City για τα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Ο 17χρονος δείχνει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ποδόσφαιρο, με την Liverpool να είναι σύμφωνα με το Eurosport μια από τις ομάδες που παρακολουθούν την εξέλιξη του με την Γερμανική ομάδα και με την εθνική ομάδα της Αγγλίας.

Τον περασμένο Νοέμβρη πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών της Αγγλίας και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στο EURO του καλοκαιριού με την φανέλα των Τριών Λιονταριών.

Βρίσκεται στην Dortmund από το περσινό καλοκαίρι, έχοντας αγωνιστεί την περσινή σεζόν με την Birmingham στην Championship.

Την δεδομένη στιγμή, η Chelsea είναι σύμφωνα με το Eurosport, η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο από κάθε άλλη είναι η Chelsea του Thomas Tuchel, ενώ τόσο η Liverpool, όσο και η Manchester City παρακολουθούν απλώς την περίπτωση του.

Ο παίκτης δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει για δεύτερη σεζόν στο Signal Iduna Park, ακόμη και αν η Dortmund μείνει εκτός Uefa Champions League.

Φυσικά και η Dortmund θα ήθελε να τον κρατήσει στο ρόστερ της, αφού πιστεύει πως η αξία του μπορεί σταδιακά να εκτοξευτεί στα 100 εκατομμύρια, όπως εκείνη των Haaland και Sancho.

Ο Bellingham σκόραρε κόντρα στην Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com