Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Υποφέρουμε χωρίς τον κόσμο μας»

Thiago: «Υποφέρουμε χωρίς τον κόσμο μας»

Στην απουσία του κόσμου από τα γήπεδα και συγκεκριμένα από το Anfield στάθηκε και ο Thiago Alcantara στις τελευταίες του δηλώσεις ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης εναντίον της Leeds.

Ο διεθνής μέσος ανέφερε για την απουσία του κόσμου και τη φετινή σεζόν:

“ Φέτος, χωρίς τους οπαδούς μας, η ομάδα πρέπει να βρίσκει αυτή την έξτρα ώθηση, για να μπορεί να είναι ανταγωνιστική. ”

“ Όλοι μας θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίσουμε και να σκοράρουμε. Η θέληση παραμένει πολύ μεγάλη στην ομάδα. Οπότε στη δεδομένη περίπτωση, θα πρέπει να λειτουργήσουμε έξυπνα. Παίζουμε στο υψηλότερο επίπεδο και δεν πρέπει να πηγαίνουμε στα τυφλά. ”

“ Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την απόδοση μας και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. ”

“ Οι οπαδοί είναι πολύ σημαντικοί για εμάς τους παίκτες. Εμείς οι Βραζιλιάνοι συνηθίζουμε να βγάζουμε αυτήν την ενέργεια (που μας δίνουν οι οπαδοί) στον αγωνιστικό χώρο. Υποφέρουμε στις δύσκολες στιγμές και πετάμε στις καλές στιγμές. ”

“ Εμείς υποφέρουμε πολύ στο ποδόσφαιρο, γιατί τους είχαμε συνηθίσει (τους οπαδούς) και τώρα μας λείπουν πολύ. ” Είπε ο Thiago.

“ Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα, προσφέρει θέαμα και διασκέδαση. Με όλο τον σεβασμό στον αντίπαλο, εμείς όταν παίζουμε προσπαθούμε να παράγουμε ένα σόου για τον κόσμο και να παίζουμε για εκείνον. ”

“ Βγαίνεις έξω, παίζεις, κάνεις κάτι καλά και λαμβάνεις μια συναισθηματική απάντηση από τους οπαδούς. Απάντηση βέβαια λαμβάνεις από τους οπαδούς και όταν κάνεις κάποιο λάθος. ”

“ Βοηθάς τους οπαδούς και εκείνοι βοηθούν εσένα. Παίζεις μαζί τους. Αυτό είναι κάτι πολύ συναισθηματικό για εμάς. ”

Ως αλλαγή πέρασε ο Thiago στους τελευταίους 3 αγώνες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com