Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Leeds, Bamford, Gomez, Kabak και Phillips

Ο Klopp για Leeds, Bamford, Gomez, Kabak και Phillips

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη σημερινή συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στη Leeds το βράδυ της Δευτέρας και αναφέρθηκε στην ομάδα του Bielsa, στην αποθεραπεία του Joe Gomez και στους Kabak και Phillips.

Ο Γερμανός για τους Kabak και Phillips είχε να πει:

“ Πηγαίνουν καλά. Έπρεπε να συνηθίσουν να παίζουν και να εξελιχθούν. Δεν υπήρχε ποτέ κάποια αμφιβολία για την ποιότητα τους. Τα πηγαίνουν πολύ καλά και ελπίζουμε να συνεχίσουν έτσι. Είναι ένα πραγματικά καλό δίδυμο. ”

“ Ο Ozan είναι μόλις 20 ετών με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Κανείς από εμάς δεν αμφέβαλλε για την ποιότητα του και εκείνος μας έπεισε. Έχει αποδείξει την ποιότητα του. ”

“ Ο Nat έχει κάνει μια εξαιρετική καριέρα μέχρι στιγμής. Ίσως είναι ο καλύτερος στις εναέριες μονομαχίες στην ιστορία της Premier League! ”

“ Είναι απίστευτα τα όσα έχει κάνει αυτό το παιδί. ”

Για την Leeds:

“ Ο χαρακτήρας που δείχνουν είναι απίστευτος. Οι περισσότερες ομάδες δεν μπορούν να εκδηλώσουν αντεπιθέσεις κόντρα στην Manchester City, όταν αγωνίζονται με 11 παίκτες και εκείνοι το έκαναν με 10! Έβγαλαν πάθος και άξιζαν την νίκη. Ήταν κάτι πραγματικά ωραίο. ”

“ Θα πρέπει να τους δημιουργήσουμε περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα δημιουργήσουν εκείνοι σε εμάς, όπως και σε κάθε αγώνα. ”

“ Ναι, βρισκόμαστε υπό πίεση και θέλουμε να τερματίσουμε στην τετράδα. Έχουμε 7 παιχνίδια για να το αποδείξουμε αυτό και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. ”

“ Η Leeds την δεδομένη στιγμή είναι η πιο διαφορετική ομάδα του πρωταθλήματος. Είναι ξεχωριστή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι. ” Σημείωσε ο Klopp.

“ Δεν είναι η πιο έμπειρη ομάδα του κόσμου, όμως κόντρα στη City αμύνθηκε πολύ καλά. Ήταν εξαιρετική. ”

“ Η Leeds είναι μια πολύ καλή ομάδα, η οποία προπονείται από έναν εκ των καλύτερων προπονητών. ”

Για τον Bamford:

“ Κορυφαίος παίκτης. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. ”

“ Πριν την έναρξη της σεζόν, άκουσα στο TalkSport πως η Leeds χρειάζεται έναν επιθετικό και ο Bamford δεν είναι αρκετός. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσε να βγάλει τον κόσμο λάθος. Έχει μια όμορφη και εντυπωσιακή καριέρα. ”

Αν έχουν απουσίες οι Reds:

“ Δεν υπάρχουν. Συνήθως έχω κάποια νέα απουσία, αλλά αυτή τη φορά δεν έχω! ”

Για την επιστροφή του Gomez:

“ Έχει ξεκινήσει τρέξιμο στα γήπεδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα για εκείνον. Νιώθει καλά όταν τρέχει και δεν είχε κάποια ενόχληση στο γόνατο του. ”

“ Πηγαίνει καλά, όπως οι Joel, Virgil και Hendo. ”

Σε καλό δρόμο ο Joe Gomez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com