Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Minamino για την Liverpool, την Southampton, το lockdown και το μέλλον του

Ο Minamino για την Liverpool, την Southampton, το lockdown και το μέλλον του

O Takumi Minamino πανηγυρίζει το γκολ του στην έδρα της Crystal Palace.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Takumi Minamino στο Kyodo News.net, κατά την οποία μίλησε για την Liverpool, τος δυσκολίες που βίωσε στο πρώτο lockdown, τον δανεισμό του στη Southampton και το μέλλον του.

Ο Ιάπωνας για την Liverpool ανέφερε:

“ Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω ευκαιρίες στην ομάδα. Γνώριζα όμως και από πριν πως θα έχω να αντιμετωπίσω αυτήν την πρόκληση. Οπότε δεν πήγαινα με αρνητική ενέργεια στις προπονήσεις. ”

“ Προσπαθούσα να παίζω στους αγώνες και να βρίσκομαι στην αρχική ενδεκάδα. ”

Για τις δυσκολίες του πρώτου lockdown:

“ Το πρώτο lockdown (Μάρτιος 2020) ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Τα εστιατόρια δεν ήταν ανοιχτά και κανείς δεν ήξερε πότε θα ξεκινήσει ξανά το ποδόσφαιρο. Ήθελα να επιστρέψω στην Ιαπωνία. ”

“ Δεν μπορούσα να συναντηθώ με κανέναν, οπότε ήταν κάτι δύσκολο. ”

Για τον δανεισμό του στην Southampton:

“ Έβαλα τα πράγματα στο μυαλό μου σε μια τάξη και δεν μου πήρε πολύ να αποφασίσω και να πω στην Liverpool ότι ήθελα να πάω. ”

“ Απλά έβαλα μερικά πράγματα στις βαλίτσες, μπήκα στο αμάξι και έφυγα. Για να είμαι όμως ειλικρινής, δεν θα ήθελα να το περάσω ξανά αυτό. Ίσως όμως ήταν μια χρήσιμη εμπειρία. ”

“ Ήμουν χαρούμενος όταν μου έγινε η πρόταση. Ήξερα τον προπονητή από την Leipzig. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο, μου είπε πως με ήθελε και αυτό βοήθησε πολύ. ” Τόνισε ο Minamino.

“ Ήθελα να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Σκόραρα στην τρίτη μου ημέρα στην ομάδα (κόντρα στη Newcastle). Μπορώ να πω, πως το γκολ αυτό έβγαλε λίγο βάρος από πάνω μου. Με έκανε να νιώσω ότι ανήκω εδώ. ”

Για το μέλλον του:

“ Εγώ επικεντρώνομαι στο παρών και στο τι μπορώ  να κάνω τώρα. Είμαι ποδοσφαιριστής, οπότε δεν ξέρω που θα παίζω σε έξι μήνες. Θέλω όμως να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. ”

O Takumi Minamino με τη φανέλα της Southampton.
O Takumi Minamino με τη φανέλα της Southampton.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com