Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bielsa: «Μου αρέσει να βλέπω την Liverpool να αγωνίζεται»

Bielsa: «Μου αρέσει να βλέπω την Liverpool να αγωνίζεται»

Για την αναμέτρηση με την Liverpool και τις πιθανές απουσίες της ομάδας του μίλησε ο προπονητής της Leeds, Marcelo Bielsa στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

Ο έμπειρος προπονητής για τους Reds ανέφερε:

“ Μου αρέσει να βλέπω την Liverpool να αγωνίζεται. Πάντα παίζει με τον ίδιο τρόπο και για εμένα αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για μια ομάδα. ”

“ Δεν υπάρχει κάποιος παίκτης στην ομάδα τους που να μην είναι προετοιμασμένος να λάβει την μπάλα και στη συνέχεια μπορεί να την χειριστεί σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου και αν βρίσκεται.”

“ Έχουν μια πολύ μεγάλη επιθετική δύναμη, τα ακραία τους back παίζουν σαν εξτρέμ και τα εξτρέμ τους είναι οι φορ τους ανά διαστήματα μέσα στον αγώνα. ”

“ Είναι μια ομάδα που σκέφτεται πάντα πως

θα παίξει ποδόσφαιρο. Δεν φλυαρούν, συνεχώς κάνουν επιθέσεις και περνούν περισσότερο χρόνο στην επίθεση, παρά στην άμυνα. ” Είπε ο Bielsa.

“ Όταν πρέπει να αμυνθούν, θεωρώ πως το κάνουν καλά, αν λάβουμε υπόψη και την ενέργεια που καταναλώνουν στην επίθεση. Όπως κάθε ομάδα, έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. ”

Όσο για την κατάσταση των Raphinha και Rodrigo πρόσθεσε:

“ Ο Raphinha αναρρώνει από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με την Manchester City. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση του, τις επόμενες μέρες. ”

“ Ο Rodrigo βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, μετά από έναν μυϊκό τραυματισμό που αποκόμισε την περασμένη εβδομάδα. ”

Αμφίβολος για Liverpool ο Raphinha
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com