Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Courtois: «Έκανα μεγάλες αποκρούσεις και αμυνθήκαμε καλά»

Courtois: «Έκανα μεγάλες αποκρούσεις και αμυνθήκαμε καλά»

Λόγω των δικών του αποκρούσεων σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο και της καλής αμυντικής λειτουργίας κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Uefa Champions League η Real Madrid, σύμφωνα με τον Thibaut Courtois.

Ο Βέλγος θέλησε να εξηγήσει πως προκρίθηκαν οι Μαδριλένοι:

“ Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ξέρεις ότι αυτό θα περιμένεις όταν έρθεις στο Anfield. Μπορέσαμε να αμυνθούμε πολύ καλά και έκανα μερικές μεγάλες αποκρούσεις. Θα μπορούσαμε ίσως να είμαστε λίγο καλύτεροι με την μπάλα και την τελική ενέργεια, αλλά δεν ήταν η μέρα μας από επιθετική άποψη. ”

“ Ήρθαμε σήμερα μετά από δύο πραγματικά δύσκολους αγώνες και ίσως απλά δεν είχαμε τα φρέσκα πόδια στην επίθεση, αλλά αμυντικά τρέξαμε σαν να είχαμε δώδεκα παίκτες στο γήπεδο.”

“ Ήταν απίστευτο. Έπρεπε να προσπαθήσουμε και να τα δώσουμε όλα και αυτό κάναμε. Αυτό δείχνει την επιθυμία της ομάδας και δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα. ”

“ Εγώ έκανα δύο καλές αποκρούσεις στο πρώτο ημίχρονο. Η μια ήταν στον Salah, η οποία ήταν δύσκολη καθώς απέκρουσα με τα πόδια και θα μπορούσε η μπάλα να περάσει ανάμεσα και έπειτα απέκρουσα ένα σουτ του Milner στο παραθυράκι της εστίας. ” Είπε ο Courtois.

“ Αυτό έδειξε να αποτέλεσε ένα πλήγμα για εκείνους και το γεγονός ότι δεν σκόραραν κάποιο γκολ μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δυσκόλεψε το έργο τους. ”

“ Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, χρειάστηκε να κάνω άλλη μια απόκρουση. Αν έμπαινε αυτό, θα είχαν ένα ολόκληρο ημίχρονο για να βρουν ένα γκολ. Αμυνθήκαμε καλά. Ο Militao έκανε δύο φανταστικά μπλοκ. Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική μας λειτουργιά. ”

Οι Reds δεν νίκησαν τον Courtois.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com