Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League»

Klopp: «Να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League»

Η Liverpool αποκλείστηκε χθες το βράδυ από το φετινό Uefa Champions League και πλέον επικεντρώνεται στην Premier League και στην είσοδο της στην πρώτη τετράδα, όπως δήλωσε ο Jürgen Klopp μετά τη λήξη του αγώνα με την Real Madrid.

Ο Γερμανός τεχνικός δήλωσε σχετικά με την μάχη της τετράδας:

“ Θα έλεγα πως είμαι αισιόδοξος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Μπορούμε να διαβάσουμε τον βαθμολογικό πίνακα, γνωρίζουμε πόσους πόντους έχουμε και πως έχει η κατάσταση. ”

“ Ξέρουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δεν είναι ανάγκη να μιλάμε πολύ για αυτό. Τώρα θα το σκεφτούμε και θα προσπαθήσουμε να το καταφέρουμε και αν θέλουμε να το καταφέρουμε, θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. ”

“ Θεωρώ πως δεν βρισκόμαστε σε μια άσχημη κατάσταση: παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Aston Villa ακόμη και αν το νικητήριο γκολ μπήκε στο τέλος. Παίξαμε πολύ καλά εναντίον τους και παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Arsenal. ”

“ Οπότε πρέπει να συνεχίσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε και πρέπει να παλέψουμε. Θέλουμε να παίζουμε και του χρόνου στο Champions League, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς από πολλές ομάδες. ” Πρόσθεσε ο Klopp.

“ Ο αποκλεισμός μας δεν θα έχει κάποια επίπτωση στην Premier League, εκτός του ότι δεν θα παίζουμε μεσοβδόμαδα, τουλάχιστον εκτός χώρας, γιατί είμαι σίγουρος πως και η Premier League έχει μεσοβδόμαδους αγώνες, οπότε εμείς θα επικεντρωθούμε σε αυτήν. ”

“ Τα πράγματα είναι όμως δύσκολα γιατί δεν βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση και αντιμετωπίζουμε την Leeds την Δευτέρα, ένα δύσκολο ματς. Προηγούνται στον τομέα της φυσικής κατάστασης στην Premier League, οπότε θα πρέπει να τρέξουμε πολύ. ”

“ Έχουμε όμως μερικές μέρες στη διάθεση μας. Θα τις χρησιμοποιήσουμε και θα βεβαιωθούμε πως θα είμαστε έτοιμοι. ”

Λευκή ισοπαλία ανάμεσα σε Reds και Real Madrid.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com