Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ήταν καλύτερη αλλά δεν προκρίθηκε

Ήταν καλύτερη αλλά δεν προκρίθηκε

Η Liverpool ήταν πολύ καλύτερη από την Real Madrid, όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει και να νικήσει τους Μαδριλένους, γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από το φετινό Uefa Champions League.

Μια καλή εμφάνιση από τους Reds, κυρίως στο πρώτο μέρος, η οποία όμως δεν της έφερε κάποιο γκολ.
Α’ Ημίχρονο: Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Μαδρίτης παρατάχθηκαν αυτή τη φορά οι Reds κόντρα στην Real, καθώς οι Milner και Firmino ξεκίνησαν αντί των Keita και Jota. Μόλις στο δεύτερο λεπτό είδαν την πρώτη ευκαιρία του ματς οι παίκτες του Klopp και μάλιστα ήταν τεράστια, με τον Salah να μην μπορεί όμως να σκοράρει με το αριστερό του πλασέ, το οποίο σταμάτησε ο Courtois. Η δεύτερη μεγάλη φάση του αγώνα ανήκε και εκείνη στην Liverpool, με τον Courtois όμως και πάλι να πραγματοποιεί μια σπουδαία επέμβαση πάνω στο εκτός περιοχής πλασέ του Milner. Εκτός εστίας του Βέλγου έφυγε η κεφαλιά του Kabak στο 17′, ενώ η Real παραλίγο να προηγηθεί στο 20′ με προσπάθεια του Benzema που κόντραρε στον Kabak, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο δοκάρι, με τον Allison στη συνέχεια να μπλοκάρει εκείνη του Vinicius. Το παιχνίδι ισορρόπησε μετά το πρώτο 20 λεπτο, οι Μαδριλένοι κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως εκείνοι που απείλησαν ήταν οι Reds, ξανά με τον Salah στο 38′, ο οποίος αυτή τη φορά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το αριστερό του εντός περιοχής πλασέ. Μεγάλη ευκαιρία είχε και στο 42′ η Liverpool με τον Wijnaldum όμως να είναι εκείνος που αστόχησε αυτή τη φορά από καλή θέση μέσα στην περιοχή.

Β’ Ημίχρονο: Η Liverpool πλησίασε στο γκολ με το καλημέρα στο δεύτερο μέρος, όμως ο Courtois είχε απάντηση στο σουτ του Firmino και στη συνέχεια η κεφαλιά του Βραζιλιάνου έφυγε εκτός, όπως και το σουτ του στο 57′. Οι πρώτες αλλαγές από πλευράς Liverpool έγιναν στο 60′ με τους Thiago και Jota να αντικαθιστούν τους Milner και Kabak, με τον Fabinho να συνεχίζει ξανά ως στόπερ. Στο 66′ ήταν η σειρά να απειλήσουν φιλοξενούμενοι με τον Vinicius να φεύγει στην κόντρα, αλλά να μην μπορεί να περάσει την μπάλα πάνω από τον Alisson, όπως επιχείρησε. Ο Alisson σταμάτησε αμέσως μετά και τον Benzema, πέφτοντας στα πόδια του. Η ομάδα του Klopp πήρε όμως ξανά και πάλι το πάνω χέρι όσο αφορά τις ευκαιρίες, καθώς απείλησε πρώτα με τον Firmino στο 69′ και έπειτα με τον Jota στο 70′, όμως αμφότερα τα δύο σουτ κόντραραν και δεν βρήκαν εστία. Στο 81ο λεπτό οι Reds προχώρησαν σε δύο ακόμη αλλαγές με τους Chamberlain και Shaqiri να περνούν αντί των Mane και Firmino, ενώ δευτερόλεπτα πριν η Real είχε χάσει μια πολύ μεγάλη ευκαιρία με κεφαλιά του Benzema, ο οποίος είχε μείνει αμαρκάριστος στην περιοχή των Reds. Στα τελευταία του αγώνα η ομάδα του Klopp προσπάθησε, όμως δεν μπόρεσε να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία και να βρει έστω το ένα πολυπόθητο γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Phillips, Kabak (Thiago 60′), Robertson, Fabinho, Milner (Jota 60′), Wijnaldum, Salah, Mane (Shaqiri 82′), Firmino (Oxlade-Chamberlain 82′)

Έμειναν στον πάγκο: Adrian, H. Davies, R.Williams, B.Davies, Τσιμίκας, Clarkson, Cain, Keita

Real Madrid: Courtois, Valverde, Militao, Nacho, Mendy, Casemiro, Kroos (Odriozola 72′), Modric, Asensio (Isco 82′), Vinicius Jr (Rodrygo 72′), Benzema

Subs not used: Lunin, Altube, Marcelo, Mariano, Marvin, Arribas, Chust

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Δευτέρας εναντίον της Leeds.

Άσφαιρη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com