Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tuchel: «Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε Αγγλική ομάδα στα ημιτελικά»

Tuchel: «Δεν θα ήθελα να αντιμετωπίσουμε Αγγλική ομάδα στα ημιτελικά»

Το εισιτήριο της για τα ημιτελικά του Uefa Champions League εξασφάλισε χθες το βράδυ η Chelsea, παρότι ηττήθηκε από την Porto, με τον προπονητή της, Thomas Tuchel να δηλώνει μετά τον αγώνα πως δεν θα ήθελε να κοντραριστεί με Αγγλική ομάδα, δηλαδή την Liverpool στους «4».

Ο Γερμανός προπονητής ρωτήθηκε αν έχει προτίμηση όσο αφορά τον επόμενο αντίπαλο των Μπλε:

“ Δεν εύχομαι κάτι, όμως γενικά μου αρέσει στο Champions League να μην αντιμετωπίζω ομάδες από το δικό μου πρωτάθλημα, γιατί αυτό σου δίνει ένα συναίσθημα Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. ”

“ Όποιος το αξίζει (ας περάσει). Θεωρώ πως η υπόθεση πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Θα παρακολουθήσω με ευχαρίστηση τον αγώνα, καθώς βρισκόμαστε στα ημιτελικά. ”

“ Όπως είπα είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα και παρακολουθήσουμε τους άλλους προημιτελικούς. ”

“ Θεωρώ πως δεν έχει κριθεί τίποτα και όλα είναι πιθανά. Η Liverpool είναι πολύ δυνατή στην έδρα της, οπότε ας δούμε τι θα συμβεί. Η Premier League είναι δυνατή, οπότε θα αντιμετωπίσουμε όποιον περάσει. Είναι μια καλή κατάσταση για εμάς. ” Είπε ο Tuchel.

Αν οι Reds κάνουν την μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Real Madrid και προκριθούν στα ημιτελικά, τότε θα αντιμετωπίσουν την Chelsea με το πρώτο ματς στο Anfield.

Προκρίθηκε με ήττα η Chelsea του Tuchel.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com