Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Modric: «Θα προτιμούσα να έπαιζα σε γεμάτο Anfield»

Modric: «Θα προτιμούσα να έπαιζα σε γεμάτο Anfield»

Στην απουσία του κόσμου από το Anfield στάθηκε ο μέσος της Real Madrid, Luka Modric μιλώντας στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αποψινού επαναληπτικού εναντίον της Liverpool για το Uefa Champions League.

Ο Κροάτης ήταν μέλος της Real Madrid που έφυγε με το διπλό από το Anfield επί της Liverpool του Brendan Rodgers το 2014, ενώ είχε αγωνιστεί και με τη φανέλα της Tottenham στο θρυλικό γήπεδο των Reds.

Για την απουσία του κόσμου συγκεκριμένα είπε:

“ Για να είμαι ειλικρινής, θα προτιμούσα να αγωνιζόμουν σε ένα Anfield με κόσμο, λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργείται εδώ. Έπαιξα εδώ μερικές φορές με την Tottenham και σε αυτό το παιχνίδι με την Real, στο οποίο η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική. ”

“ Όλοι θέλουν να αγωνίζονται με κόσμο. Πρέπει όμως να κάνουμε το καλύτερο μας και σε αυτές τις συνθήκες. ”

Για τον αγώνα:

“ Φαντάζομαι πως θα είναι ένας πολύ απαιτητικός αγώνας. Θα πρέπει να παίξουμε πάρα, πάρα πολύ καλά και να κάνουμε πάνω κάτω όσα κάναμε και στον πρώτο αγώνα. Έχουμε έρθει εδώ, για να κερδίσουμε τον αγώνα. Όχι για να κάτσουμε πίσω και να κρατήσουμε απλά το αποτέλεσμα. ”

Για τους τραυματισμούς της ομάδας του:

“ Υποφέρουμε από τους τραυματισμούς, όμως είναι και εκείνοι μέρος του ποδοσφαίρου. Είναι πραγματικά δύσκολο, όταν είναι τόσοι παίκτες εκτός με τραυματισμό. ”

“ Νιώθουμε όμως καλά. Διεκδικούμε την La Liga και το Champions League, οπότε δεν μπορούμε να έχουμε παράπονα. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. ” Δήλωσε ο Modric.

Άδειο και απόψε το Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com