Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Χρειαζόμαστε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση»

Robertson: «Χρειαζόμαστε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση»

Ο Andrew Robertson ήταν ο παίκτης που πήρε μέρος στη συνέντευξη τύπου της Liverpool ενόψει του αποψινού επαναληπτικού με την Real Madrid για τα προημιτελικά του Uefa Champions League.

Ο διεθνής αμυντικός εξήγησε πως οι Reds θα πρέπει να αγγίξουν την τελειότητα, αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου και στον Trent Alexander-Arnold.

Ο Robbo για τον επαναληπτικό και την ανατροπή που ψάχνουν οι Reds δήλωσε:

“ Βρισκόμαστε ακόμη στη διοργάνωση – ίσως δεν μας έχουν δώσει πολλές ελπίδες – αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να έχουμε καλύτερη απόδοση από ό, τι την προηγούμενη εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σε ό, τι κάνουμε και να προσπαθήσουμε να το κάνουμε άβολο για τη Real. ”

“ Χρειαζόμαστε μια σχεδόν τέλεια εμφάνιση. Πρέπει να ασκήσουμε πίεση σε μια έμπειρη ομάδα και να δούμε πώς τη χειρίζεται. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. ”

Για την απουσία του κόσμου:

“ Έχοντας 55.000 οπαδούς στο Anfield εναντίον της Barcelona μας έδωσε αυτή την επιπλέον ώθηση του 5%. Πρέπει να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε την ίδια ατμόσφαιρα αύριο στα αποδυτήρια. Δεν χρειάζεται να έχουμε τύψεις. ”

“ Αν τα καταφέρουμε θα είναι καταπληκτικό. Αν δεν το κάνουμε, τουλάχιστον μπορούμε να κρατήσουμε ψηλά τα κεφάλια μας. Γνωρίζουμε πόσο καλός είναι αυτή η διοργάνωση και θέλουμε να μείνουμε σε αυτή όσο περισσότερο μπορούμε. ”

Για τον Alexander-Arnold:

“ Θα ήθελα πολύ να πω ότι αυτή η αντίδραση του Trent, αλλά για να είμαι ειλικρινής, δεν με ένοιαζε ποιος σκόραρε! Ήταν ένα τεράστιο γκολ για εμάς. Είναι ένα σημάδι ενός παίκτη παγκόσμιας κλάσης. Υπήρξε ένα αυτό το κομμάτι της σεζόν, κατά το οποίο οι χαμένοι βαθμοί μας πλήγωναν περισσότερο. ”

“ Θέλει να προσπαθήσει να διατηρήσει την αυτοπεποίθηση του στο υψηλότερο επίπεδο. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο για τον Trent, αλλά πρέπει να το θεωρήσει ως κομπλιμέντο που ακούγονται πολλά γι ‘αυτόν. Είναι ένας δυνατός χαρακτήρας και ήταν πάντα έτσι. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεται εδώ. ” Είπε ο Robertson.

Πως θα προσεγγίσουν οι Reds τον αγώνα:

“ Πρέπει να προσεγγίσουμε το παιχνίδι σαν να είναι ένα κανονικό παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, να τους πιέσουμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στη Liverpool θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. ”

“ Αμυντικά πρέπει να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Όταν μας έρθουν οι ευκαιρίες, πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε εναντίον ενός ευρωπαϊκού γίγαντα, ο οποίος έχει το δικό του σχέδιο παιχνιδιού. Πρέπει όμως να τα καταφέρουμε και να το κάνουμε όσο πιο δύσκολο μπορούμε για αυτούς. ”

Για τον πρώτο αγώνα:

“ Η απόδοση μας δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε να είναι. Δεχθήκαμε τρία φθηνά γκολ που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Το μόνο μπόνους ήταν το εκτός έδρας γκολ, ήταν κάτι μεγάλο. Έχουμε δώσει στον εαυτό μας μια ευκαιρία. ”

“ Κάποιοι μας ξεγράφουν και εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο αισιόδοξοι και να κάνουμε μια εμφάνιση που μπορεί να τους προκαλέσει προβλήματα. Εάν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι θα έχουμε μια ευκαιρία. ”

Για την ατμόσφαιρα του Anfield:

“ Πρέπει να δημιουργήσουμε τη δική μας ατμόσφαιρα. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έντονοι. Είναι ο προημιτελικός του Champions League. Τα παιδιά έχουν κίνητρα και είναι αποφασισμένα να προχωρήσουν (στη διοργάνωση).”

“ Η Real Madrid το έχει ξανακάνει και είναι αποφασισμένη να προκριθεί. ”

Για τις συγκρίσεις με την προπέρσινη ανατροπή κόντρα στην Barcelona:

“ Ήταν μια απίστευτη βραδιά και δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς τους 55.000 οπαδούς. Αυτό είναι γεγονός. Δεν θα έχουμε αύριο τον θόρυβο που έκαναν. Είναι ένα μεγάλο έργο για εμάς και δεν θα είναι το ίδιο με το παιχνίδι εναντίον της Barcelona. ”

“ Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας, να διατηρήσουμε ένα ανέπαφη την εστία μας και ελπίζουμε ότι θα το κάνουμε δυσάρεστη τη βραδιά για αυτούς. ”

Για τους επιθετικούς της Real:

“ Είναι υψηλής ποιότητας και το έδειξαν την περασμένη εβδομάδα. Ο Benzema είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Θα πρέπει να τους κρατήσουμε εκτός αγώνα. Δεν νομίζω ότι δείξαμε πόσο καλοί μπορούμε να είμαστε αμυντικά εκείνο το βράδυ. Πρέπει να είμαστε καλύτεροι. ”

“ Πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε πιο δύσκολο για αυτούς. Εξαρτάται αν θα κάνουμε ό, τι μπορούμε. Είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο έργο, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε για να προχωρήσουμε. Τώρα πρέπει να πάμε και να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. ”

Ο Andrew Robertson ξεχώρισε στη νίκη επί της Aston Villa.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com