Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Zidane: «Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι»

Zidane: «Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι»

Ο Zinedine Zidane μίλησε στην συνέντευξη τύπου για την κόντρα με την Liverpool το βράδυ της Τετάρτης για τα προημιτελικά του Uefa Champions League, αναφέροντας πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί προετοιμασμένη στο Anfield και τονίζοντας πως ο Valverde είναι στο 100%.

Ο προπονητής της Real για τον αγώνα είχε να πει:

“ Ξέρουμε τι παιχνίδι πρέπει να περιμένουμε. Γνωρίζουμε πως θα είναι δύσκολο, όμως θα παρουσιαστούμε πολύ προετοιμασμένοι. ”

“ Θα είμαστε προετοιμασμένοι στο 100% για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση. ”

Για το άδειο Anfield:

“ Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είναι αυτό που είναι. Ούτε εμείς είχαμε τον κόσμο μας στο πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να το αποδεχθούμε και να καταφέρουμε και χωρίς τον κόσμο μας. ”

Αν απέφερε κούραση η νίκη επί της Barcelona:

“ Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε τις δυνάμεις και τους τραυματισμούς μας. Όπου κι αν πάμε, προσπαθούμε να κερδίσουμε. Όσο αφορά το όριό μας, πρόκειται για τη σωματική προσπάθεια που καταβάλαμε στο πρώτο σκέλος, κόντρα στη Barcelona και αύριο. Αλλά το έχουμε συνηθίσει. ” Είπε ο Zidane

Για τους τραυματισμούς της ομάδας του:

“ Είναι δύσκολο, είναι μια πολύ περίεργη σεζόν. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορούμε να αλλάξουμε σε αυτό, απλά πρέπει να κάνουμε ό, τι μπορούμε. Οι αγώνες είναι όπως είναι – κάθε ομάδα έχει τις ίδιες δυσκολίες με τους τραυματισμούς. ”

Για την κατάσταση του Valverde:

“ Είναι απόλυτα έτοιμος. Είναι στο 100%. Είναι με την ομάδα και είναι διαθέσιμος. Θα σκεφτούμε πώς θα το διαχειριστούμε, αλλά είναι σίγουρα έτοιμος. ”

Αν ο Klopp μπορεί να αναλάβει μια μέρα την Real:

“ Αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής της Liverpool. Τι άλλο μπορώ να πω; ”

Ξανά για τους τραυματισμούς:

“ Είχαμε πολλούς τραυματισμούς αυτή τη σεζόν, αλλά πρέπει απλώς να τους αντιμετωπίσουμε. Πρέπει επίσης να διαχειριστούμε την απουσία του κόσμου. ”

Zidane και Vinicius μετά την ολοκλήρωση του πρώτου αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com