Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Real, Trent, Vinicius και Kroos

Ο Klopp για Real, Trent, Vinicius και Kroos

Ο Jürgen Klopp μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην συνέντευξη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού με την Real Madrid και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην Ισπανική ομάδα, στην ανατροπή που πρέπει να κάνει η ομάδα του, για τον Trent Alexander-Arnold και τους Kroos και Vinicius.

Ο Γερμανός για τον επαναληπτικό και την ανατροπή που ψάχνουν οι Reds είπε:

“ Όταν είσαι πίσω με 3-1, φαίνεται ότι έχεις ήδη αποκλειστεί – αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε πολλά να χάσουμε. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι ήταν καλύτεροι από εμάς, αλλά έχει παιχτεί μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θα το προσπαθήσουμε και θα παλέψουμε για αυτό. ”

“ Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ατμόσφαιρα. Θα αντιμετωπίσουμε πολλά προβλήματα και το ότι δεν έχουμε κανέναν οπαδό μας, θα είναι ένα επιπλέον πρόβλημα. Το αποτέλεσμα είναι ένα πρόβλημα, η ποιότητα του αντιπάλου είναι ένα πρόβλημα και άδειο το γήπεδο είναι είναι ένα πρόβλημα. ”

“ Το ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο και μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε, αυτό το ξέρουμε. Μιλάμε για αποτελέσματα, αλλά για μένα, η εμφάνιση είναι πολύ πιο σημαντική. Πρέπει να παίξουμε σαν τον εαυτό μας. Είναι σημαντικό να αμυνθούμε στο υψηλότερο επίπεδο, λόγω της ικανότητας που έχει η Real. ”

“ Πρέπει να κάνουμε τους εαυτούς μας να το πιστέψουμε ξανά. Αν το δούμε ως πιθανό, τότε θα έχουμε μια ευκαιρία ανατροπής. Θα είναι όμως πολύ δύσκολο. ”

“ Όλα έχουν να κάνουν με τις νίκες. Αν αυτή είναι αρκετή για εμάς, θα δείξει. ”

Για την σημασία του clean sheet αύριο:

“ Θα είναι πολύ σημαντικό. Ποτέ δεν θέλεις να δεχτρίς γκολ. Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την άμυνα, διαφορετικά θα τιμωρηθούμε. Δεν έχω ιδέα αν κάποια ομάδα στον κόσμο μπορεί να κάνει την Real να μην δημιουργήσει ευκαιρίες. ”

“ Πρέπει να αμυνθούμε στο υψηλότερο μας επίπεδο. Η Real κέρδισε την Barcelona και βρίσκεται σε μια πολύ καλή στιγμή. ” Είπε ο Klopp.

Αν μπορεί να γίνει ανατροπή:

“ Πρέπει να είμαστε στο 100% μας και σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο, για να έχουμε μια ευκαιρία να την κάνουμε. Είναι πιθανή, οπότε πρέπει να το προσπαθήσουμε. ”

Για την Real Madrid:

“ Είναι αρκετά έμπειροι. Αυτό είναι μέρος του παιχνιδιού. Έχουν τραυματισμούς, όπως και εμείς. Το πιο αποφασιστικό μέρος της σεζόν έχει φτάσει και η Real θα είναι απόλυτα έτοιμη για τον αγώνα. ”

“ Για να τους νικήσεις, πρέπει να αμυνθείς στο υψηλότερο επίπεδο. Το πρώτο γκολ που σκόραραν εναντίον μας ήταν ένα καλό παράδειγμα. Η μπαλιά, το κοντρόλ και το τελείωμα ήταν απολύτως απίστευτα. Πρέπει να αμυνθούμε και να δημιουργήσουμε. ”

“ Το να αντιμετωπίζεις και να βλέπεις τη Real είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Το πρώτο γκολ που σκόραραν ήταν ιδιοφυΐες. Τα άλλα δύο γκολ, ήρθαν επειδή δεν αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό. ”

“ Ήμασταν νευρικοί; την περασμένη εβδομάδα; Δεν ξέρω. Πρέπει να τους σταματήσουμε κάνοντας τα πράγματα που είμαστε καλοί στο 100%. Στη συνέχεια θα γίνει ένα πιο συναρπαστικό παιχνίδι. Το σχέδιο μας, είναι να δοκιμάσουμε να κερδίσουμε το ποδοσφαιρικό παιχνίδι. ”

“ Είναι ξεκάθαρο αυτό που πρέπει να κάνουμε. Όσοι μας βλέπουν, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουμε. Να βγάλουμε τον καλύτερο μας εαυτό. ”

Αν η ομάδα θα αγωνιστεί και για την περηφάνια της:

“ Αυτό είναι το σχέδιο. Είμαι σε καλή διάθεση όσο αφορά το παιχνίδι. Ό, τι θέλουμε, πρέπει να το δείξουμε αύριο το βράδυ στο γήπεδο, όχι εδώ στη συνέντευξη τύπου. ”

Για τον Vinicius:

“ Εντυπωσιάστηκα, δεν έμεινα έκπληκτος. Είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο. Όλοι το ήξεραν στο παρελθόν, αλλά πλέον έχει βελτιωθεί. Πρέπει να αποφύγουμε τις πάσες προς την κατεύθυνση του, κάτι που είναι μεγάλο έργο. ”

Για τον Kroos:

“ Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο γερμανικό ποδόσφαιρο για πολύ, πολύ καιρό. Ένας σπουδαίος παίκτης από τότε που ήταν πολύ νέος. ”

“ Πήρε μια γενναία απόφαση να πάει στην Real Madrid. Έχει πολλά ακόμη να δώσει, ενώ είναι και ένας πολύ ωραίος τύπος. ”

“ Τον θαυμάζω εδώ και πολλά χρόνια. Ένας υπέροχος ποδοσφαιριστής. Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι με βαθιές μπαλιές. Διαθέτει ένα ωραίο πακέτο. ”

Για τον Trent που έδωσε απαντήσεις το Σάββατο:

“ Ναι, το περιμένεις από κάθε παίκτη. Δεν έχουμε κάνει μια υπέροχη σεζόν και το ξέρουμε. Είναι μια ειδική κατάσταση και ο Trent αντέδρασε καλά. ”

“ Απλά δεν επιλέχθηκε για την Αγγλία.  Αυτό είναι όλο. ”

Ο Trent έδωσε τη νίκη στους Reds το Σάββατο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com