Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool – Real Madrid (preview)

Liverpool – Real Madrid (preview)

Πολύ μεγάλος αγώνας το βράδυ της Τετάρτης στο Anfield, καθώς η Liverpool υποδέχεται την Real Madrid στο δεύτερο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League.

Οι Reds ηττήθηκαν με 3-1 στη Μαδρίτη και καλούνται να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή, για να πάρουν εκείνοι την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Οδηγός για την ομάδα του Jürgen Klopp θα είναι η Σαββατιάτικη νίκη με ανατροπή επί της Aston Villa, η οποία ήταν η πρώτη εντός έδρας μέσα στο 2021.

Νέα προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την Liverpool, καθώς δεν προέκυψε κάποιο το Σάββατο. Εκτός παραμένουν φυσικά οι Henderson, van Dijk, Gomez και Matip.

Σε σχέση με την ενδεκάδα του Σαββάτου, αναμένεται να επιστρέψουν στο αρχικό σχήμα οι Thiago Alcantara και Sadio Mane που πέρασαν ως αλλαγή στη νίκη με 2-1 επί της Villa.

Ο Γερμανός τεχνικός καλείται να αποφασίσει αν θα παρατάξει την ομάδα του με το παραδοσιακό 4-3-3 ή αν θα επιλέξει να ρισκάρει περισσότερο με την επιλογή του 4-2-3-1 και την συνύπαρξη των Salah, Firmino, Mane και Jota στο αρχικό σχήμα.

Η Real Madrid προέρχεται από μεγάλη νίκη με 2-1 επί της Barcelona, η οποία την έφερε στο -1 από την πρώτη, Atletico Madrid.

Εκτός από τρεις βαθμούς, της έφερε όμως και τον σοβαρό τραυματισμό του Lucas Vasquez, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ οι Ramos, Varane, Carvajal και Hazard δεν ταξίδεψαν στο Liverpool λόγω COVID-19 και τραυματισμών.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις δεν θα δούμε στην ενδεκάδα των Μαδριλένων. Ο Odrizola θα καλύψει το κενό του Vasquez στο δεξί άκρο της άμυνας και είναι πολύ πιθανό να προτιμηθεί ξανά ο Fede Valverde αντί του Asensio, αν κριθεί απόλυτα έτοιμος.

Για να προκριθούν οι Reds, θα πρέπει να επικρατήσουν με 2-0, με 3 γκολ διαφορά, ή στην παράταση/πέναλτι αν το τελικό σκορ του 90λεπτου είναι 3-1.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Ολλανδός, Björn Kuipers.

Liverpool εναντίον Real Madrid το βράδυ της Τετάρτης στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com