Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τιμά τα θύματα του Hillsborough (και) στη ρεβάνς με Real η Liverpool

Τιμά τα θύματα του Hillsborough (και) στη ρεβάνς με Real η Liverpool

Η 32η επέτειος της τραγωδίας του Hillsborough -όπως και η ρεβάνς με τη Real- είναι προ των πυλών, και Liverpool F. C. θα την τιμήσει όπως της αξίζει.

Με ανακοίνωση πού δημοσιεύτηκε στο επίσημο site του, το club γνωστοποίησε ότι πρόκειται να αποτίνει φόρο τιμής στους 96 αδικοχαμένους οπαδούς της 15ης Απριλίου 1989, κατά τη διάρκεια της ρεβάνς μεταξύ της ομάδας μας και της Real Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, θα έχουμε ενός λεπτού σιγή από όλους πριν την έναρξη του αγώνα στη μνήμη των ανθρώπων πού έχασαν τη ζωή τους στον ημιτελικό του FA Cup εναντίον της Nottingham Forest, ενώ οι παίκτες του Klopp και το προσωπικό θα φορούν μαύρα περιβραχιόνια.

Στους πίνακες LED του Anfield, αλλά και στην αναμνηστική έκδοση του matchday programme του αγώνα θα εμφανιστούν αφιερώματα για τα θύματα.

Τέλος, την επομένη της ρεβάνς και επέτειο της τραγωδίας, οι παίκτες και το προσωπικό των Reds θα κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των 96 νεκρών, το club θα τοποθετήσει λουλουδένια στεφάνια στο μνημείο του Hillsborough έξω από το γήπεδο, και οι σημαίες θα κυματίζουν μεσίστιες.

Συμπληρώνονται 32 χρόνια από την τραγωδία του Hillsborough.
Συμπληρώνονται 32 χρόνια από την τραγωδία του Hillsborough.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com