Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Thiago: «Ο Fabinho μας δίνει σταθερότητα»

Thiago: «Ο Fabinho μας δίνει σταθερότητα»

Σταθερότητα προσφέρει ο Fabinho στην Liverpool όταν αγωνίζεται στο κέντρο, δηλαδή στη φυσική του θέση, όπως δήλωσε ο Thiago Alcantara σε συνέντευξη του με το ESPN Brazil.

Ο 30χρονος μέσος συγκεκριμένα ανέφερε όταν ρωτήθηκε για τον Fab:

“ Νομίζω πως τον Fabinho μπορούμε να τον υπολογίζουμε ως έναν αμυντικό, γιατί η αμυντική προσήλωση είναι μια από τις αρετές του. ”

“ Πάντα λειτουργούσε ως αμυντικός, ακόμη και όταν αγωνιζόταν μόνο ως αμυντικό χάφ. Χάσαμε έναν κεντρικό παίκτη (όταν γύρισε στα στόπερ ο Βραζιλιάνος) και είχαμε μια αδυναμία στον χώρο του κέντρου. Τώρα όμως έχουμε και πάλι αυτή την σταθερότητα που μας δίνει. ”

“ Καθώς και αυτή την ελευθερία να συμμετέχουμε περισσότερο στο παιχνίδι. Θεωρώ πως όλοι μπορούμε να το κάνουμε αυτό, όμως ο Fab είναι εκείνος που το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.”

Όσο για την ομάδα, ο Thiago είπε:

“ Το δυνατότερο σημείο της Liverpool, είναι η ελαστικότητα που έχει επιδείξει η ομάδα ανά τα χρόνια. Αυτή η ελαστικότητα ολοένα και μεγάλωνε και έφερνε στην Liverpool όλο και περισσότερους τίτλους χρόνο με τον χρόνο. ”

“ Με την απουσία του κόσμου, αυτή η ομάδα χρειάζεται αυτή την έξτρα ώθηση, για να διεκδικήσει τον τίτλο. Σε αυτή την ομάδα αρέσει να κερδίζει και να σκοράρει γκολ. ”

“ Αυτό είναι και το κυριότερο, ότι η ομάδα παραμένει διψασμένη. ”

Από τους πιο κομβικούς παίκτες των Reds ο Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com