Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χωρίς Hazard και Varane στο Anfield η Real

Χωρίς Hazard και Varane στο Anfield η Real

Την αποστολή της για τον μεθαυριανό επαναληπτικό εναντίον της Liverpool ανακοίνωσε σήμερα η Real Madrid και εκτός από αυτήν βρίσκονται οι Eden Hazard, Raphael Varane, αλλά και ο Sergio Ramos.

Ο Βέλγος πρώην άσος της Chelsea έχει ναι μεν μπει στο πρόγραμμα προπόνησης της Real Madrid, όμως δεν είναι έτοιμος για έναν προημιτελικό Uefa Champions League, ο Ramos παραμένει τραυματίας και ο Varane εξακολουθεί να νοσεί με COVID-19 και βρίσκεται σε καραντίνα.

Εκτός είναι και ο Lucas Vasquez, ο οποίος τραυματίστηκε στο El Clasico του Σαββάτου και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, όπως και ο Dani Carvajal, κάτι που σημαίνει πως στο δεξί άκρο της Μαδριλένικης άμυνας θα ξεκινήσει ο Alvaro Odriozola.

Αντιθέτως, κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Toni Kroos και Fede Valverde, αν και δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα. Οι δύο τους αποκόμισαν προβλήματα κατά τη διάρκεια της Σαββατιάτικης νίκης επί της Barcelona, όμως το πιθανότερο είναι να τους δούμε βασικούς στο Anfield.

Η ομάδα του Zidane επικράτησε με 3-1 των Reds στην Ισπανία και το σύνολο του Klopp θα ψάξει νίκη με δύο γκολ διαφορά, για να πάρει εκείνη την πρόκριση για τα ημιτελικά.

Η αποστολή της Real:

Τερματοφύλακες: Courtois, Lunin, Altube

Αμυντικοί: Militao, Nacho, Marcelo, Odriozola, Mendy, Chust

Μέσοι: Kroos, Modric, Casemiro, Valverde, Isco, Arribas, Marvin

Επιθετικοί: Benzema, Asensio, Vinicius Jr, Mariano, Rodrygo

Ξανά εκτός ο Eden Hazard.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com