Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ο Τσιμίκας έχει σημειώσει πρόοδο στις προπονήσεις»

«Ο Τσιμίκας έχει σημειώσει πρόοδο στις προπονήσεις»

Η πρώτη σεζόν του Κώστα Τσιμίκα στο Νησί όπως θα γνωρίζετε δεν κυλά με τον ιδανικό τρόπο, καθώς ο διεθνής αμυντικός έχει μόλις μια συμμετοχή στην Premier League, με πολλούς οπαδούς της Liverpool να απορούν γιατί δεν χρησιμοποιείται ο 24χρονος από τον Jürgen Klopp σε αγώνες, όπως εκείνος με την Aston Villa το Σάββατο.

Είναι αλήθεια πως η φετινή αγωνιστική σεζόν είναι αρκετά ιδιαίτερη για τους Reds, με την ομάδα να έχει υποστεί πολλούς τραυματισμούς, με τρεις εκ των οποίων να έχει θέσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν τους τρεις βασικούς στόπερ της ομάδας, Virgil van Dijk, Joe Gomez και Joel Matip.

Σήμερα, ο James Pearce σε άρθρο του για την The Athletic, αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τσιμίκα, εξηγώντας πως ο παίκτης δεν ήταν η πρώτη επιλογή της Liverpool για το αριστερό άκρο της άμυνας και πως ο παίκτης δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στο Νησί, κάτι όμως που είναι απολύτως λογικά αφού νόσησε με COVID-19 λίγες εβδομάδες μετά την μεταγραφή του στους Reds.

Σύμφωνα με τον Pearce, ο βασικότερος λόγος για τον οποίον δεν χρησιμοποιείται ο Έλληνας αμυντικός, είναι οι συνεχόμενες αλλαγές που έχει κάνει η ομάδα στο κέντρο της άμυνας.

Έχουμε δει πολλούς διαφορετικούς αμυντικούς συνδυασμούς φέτος από τους Reds και ο Jürgen Klopp δεν θέλει να αλλάξει την τωρινή αμυντική σύνθεση, που έχει δείξει μια σχετική σταθερότητα.

Στο Kirkby συνεχίζουν να δουλεύουν με τον Τσιμίκα και θεωρούν πως ο ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο ενόψει και της επόμενης σεζόν.

Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε χρόνο μόνο στην εντός έδρας ήττα από την Manchester City.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com