Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Björn Kuipers την Τετάρτη με Real Madrid

Ο Björn Kuipers την Τετάρτη με Real Madrid

Ανακοινώθηκε από την UEFA ο διαιτητής του μεθαυριανού επαναληπτικού της προημιτελικής φάσης του Uefa Champions League ανάμεσα σε Liverpool και Real Madrid και θα είναι ο Björn Kuipers.

Ο Ολλανδός έχει διευθύνει άλλους πέντε αγώνες των Reds σε Europa League με τα αποτελέσματα να είναι ανάμεικτα.

Η πρώτη ήταν στο Europa League του 2010 στη νίκη με 4-1 επί της Benfica στο Anfield, έπειτα στη νίκη με 3-1 κόντρα στη Zenit πάλι στο Anfield για την φάση των 32 του Uefa Europa League, όταν και η ομάδα του Brendan Rodgers αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι άλλες τρεις φορές ήταν στο Champions League. Αρχικά στην εντός έδρας ισοπαλία με την Basel με 1-1 το 2014 για την φάση των ομίλων του Uefa Champions League, έπειτα τον Αύγουστο του 2017 για τον τελευταίο προκριματικό γύρο του Uefa Champions League στο διπλό της ομάδας του Klopp στη Γερμανία επί της Hoffenheim με 1-2 και η πέμπτη και τελευταία στην ήττα της Liverpool με 3-0 από την Barcelona στο Camp Nou στον πρώτο ημιτελικό του 2019.

Βοηθοί του το βράδυ της Τετάρτης στο Anfield θα είναι οι Sander van Roekel και Erwin Zeinstra, με τέταρτο τον Έλληνα, Τάσο Σιδηρόπουλο.

Στο VAR θα βρίσκονται οι Pol van Boekel και Dennis Higler.

Είχε διευθύνει την ήττα των Reds στο Camp Nou ο Kuipers.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com