Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στον Wijnaldum έγινε πρόταση ανανέωσης με τον ίδιο μισθό πριν μήνες»

«Στον Wijnaldum έγινε πρόταση ανανέωσης με τον ίδιο μισθό πριν μήνες»

Τα τελευταία νέα για το πολύκροτο σίριαλ του συμβολαίου του Gini Wijnaldum μας έφερε χθες ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Fabrizio Romano.

Σύμφωνα με τον Romano και τα όσα είπε στο podcast «Transfer Window», η τελευταία πρόταση ανανέωσης συμβολαίου από τη Liverpool στον Ολλανδό έγινε πριν μερικούς μήνες, με τον παίκτη (ή την πλευρά του γενικότερα) να μη μένει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτή.

Ας δούμε όμως τι ακριβώς μετέφερε ο δημοσιογράφος:

«Η τελευταία πρόταση από τη Liverpool πριν λίγους μήνες ήταν το ίδιο συμβόλαιο με τον ίδιο μισθό πού έχει τα τελευταία 3 χρόνια, οπότε ο Wijnaldum δεν ήταν και τόσο χαρούμενος με αυτή την πρόταση. Οπότε αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Liverpool και του Wijnaldum.»

«Οι ατζέντηδές του μιλάνε με τους ανθρώπους της Barcelona, όμως δεν έχει υπογραφεί τίποτα, γιατί εξαρτάται από τον Koeman.»

«O Koeman θέλει τον Wijnaldum, όμως δεν έχει αποφασιστεί κάτι ούτε από τη μεριά της Barcelona, οπότε αυτή τη στιγμή υπάρχουν συνομιλίες, όμως είναι μία περίπλοκη κατάσταση με τη Liverpool και τη Barcelona να οδηγούν την κούρσα, αλλά να μην έχει υπογραφεί τίποτα ακόμα με τον παίκτη. Και όταν έχεις ελεύθερους παίκτες (free agents), πρέπει να είσαι προσεκτικός μέχρι να υπογράψουν το συμβόλαιο, γιατί μπορεί να αλλάξουν γνώμη σε 5 λεπτά. Οπότε όλα είναι ανοιχτά, όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του (με καμία ομάδα)

O Gini Wijnaldum στο παιχνίδι της Μαδρίτης.
O Gini Wijnaldum στο παιχνίδι της Μαδρίτης.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com