Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 12/4/1993 Ισοπαλία με City δια ποδός Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα: 12/4/1993 Ισοπαλία με City δια ποδός Ian Rush (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Graeme Souness θα έρθουν ισόπαλοι με την Manchester City στο Maine Road για το πρωτάθλημα, με τον Ian Rush να δίνει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σε μία ιδιαίτερα παράξενη μεταβατική περίοδο για τους Κόκκινους, όπου προσπαθούσαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που έφερε η Premier League, ταξίδεψαν στο Manchester για να αντιμετωπίσουν τους «Πολίτες» που είχαν βλέψεις για έξοδο στην Ευρώπη ενώ οι Reds ήθελαν να «σουλουπώσουν» την εικόνα τους και να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τους Κόκκινους και στο 11′ ο Garry Flitcroft έκανε πιο δυσάρεστη την κατάσταση για τους Reds, όταν έβαλε τους Cityzens μπροστά στο σκορ. Το παιχνίδι έδειχνε να κυλάει μάλλον ομαλά για τους γηπεδούχους, έχοντας απέναντί τους τους νωχελικούς Κόκκινους.

Αυτό άλλαξε ξαφνικά, όταν στο 66′ ο David Burrows έκανε μία κούρσα από αριστερά και φθάνοντας έξω από την περιοχή των γηπεδούχων σέντραρε χαμηλά στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων. Οι «Πολίτες» δεν αντέδρασαν σωστά και ο επερχόμενος Ian Rush, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας του Tony Coton, δίνοντας έτσι την ισοπαλία στους Reds.

Το παιχνίδι στο Maine Road εκείνο το μεσημέρι Δευτέρας του Πάσχα των Καθολικών παρακολούθησαν 28.098 θεατές και διαιτητής ήταν ο M. D. Reed.

Στο 14′:58″ του παρακάτω video μπορείτε να παρακολουθήσετε τα γκολ της συνάντησης . Σε περίπτωση που δεν σας ανοίγει άμεσα το link, δείτε εδώ:

Σαν σήμερα: 12/4/1993 Ισοπαλία με City δια ποδός Ian Rush
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com