Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Smith: «Ήμασταν χειρότεροι στο α’ ημίχρονο και καλύτεροι στο β’!»

Smith: «Ήμασταν χειρότεροι στο α’ ημίχρονο και καλύτεροι στο β’!»

Τα συγχαρητήριά του στον Jurgen Klopp έδωσε για τη νίκη της Liverpool o Dean Smith, τονίζοντας παράλληλα την αλλοπρόσαλλη πορεία πού πήρε το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Aston Villa παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήταν τυχερή πού πήγε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο προηγούμενη, καθώς και ότι παρουσιάστηκε πολύ πιο ανταγωνιστική στο δεύτερο μισό και πιθανόν να άξιζε την ισοπαλία.

Οι κυριότερες δηλώσεις του αφορούσαν στα παρακάτω:

  • Για το αν αισθάνεται αδικημένος από το σκορ:

«Μετά το πρώτο μισάωρο ένιωθα τυχερός πού ήμασταν στο 0-0. Δεν ξεκινήσαμε ιδιαίτερα καλά το παιχνίδι. Κάναμε λανθασμένες πάσες στο αμυντικό μας τρίτο (του γηπέδου), γεγονός πού τους επέτρεψε να μας ασκήσουν πολύ μεγάλη πίεση, όμως χάρη στα κακά τους τελειώματα και την καλή μας άμυνα καταφέραμε να μείνουμε στο 0-0. Μετά, σε μία από τις πρώτες φορές πού κινηθήκαμε καλά στον χώρο, πετύχαμε ένα ωραίο γκολ αμέσως πριν το ημίχρονο. Οπότε ήταν εξαιρετικό πού ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο, σε ένα τρελό ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι, όμως χάσαμε 2-0.»

  • Για το τι είπε στον Klopp μετά τη λήξη του αγώνα, ο οποίος γέλασε με αυτό πού άκουσε από τον συνάδελφό του, και ταυτόχρονα φάνηκε πολύ χαρούμενος και ανακουφισμένος με τη νίκη:

«Όχι, όχι, όλα καλά. Απλά του έδωσα συγχαρητήρια. Αυτό λες όταν μία ομάδα σε κερδίζει. Ήμασταν βέβαια απογοητευμένοι, καθώς μάλλον αξίζαμε τον πόντο βάσει του τρόπου με τον οποίο παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Όπως είπα, ήμασταν τυχεροί πού ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο, όμως έπρεπε να αξιοποιήσουμε στο μέγιστο τις ευκαιρίες μας και δεν το κάναμε.»

  • Για το αν ερχόμενος στο Anfield θεωρούσε τη Liverpool έναν ευάλωτο αντίπαλο:

«Όχι, σίγουρα όχι. Τους είδα το περασμένο σαββατοκύριακο να παίζουν εναντίον της Arsenal και ήταν εξαιρετικοί. Όλοι ξέρουμε τα (πρόσφατα) αποτελέσματα πού είχαν στο Anfield, όμως η λέξη ‘ευάλωτη’ δεν είναι η κατάλληλη. Θα έλεγα καλύτερα ότι είναι μία ευυπόληπτη ομάδα.»

Ο Jurgen Klopp με τον Dean Smith χθες στο Anfield.
Ο Jurgen Klopp με τον Dean Smith χθες στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com